HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték

Reszkető-tenger
House of the Rising Sun Emptyby Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
House of the Rising Sun Emptyby Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
House of the Rising Sun Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
House of the Rising Sun Emptyby Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
House of the Rising Sun Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pm


Dorne-i herceg fakó lovon
House of the Rising Sun Emptyby Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
House of the Rising Sun Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
House of the Rising Sun Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
House of the Rising Sun Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
House of the Rising Sun Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
House of the Rising Sun Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
House of the Rising Sun Emptyby Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
House of the Rising Sun Emptyby Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
House of the Rising Sun Emptyby Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
House of the Rising Sun Emptyby Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
House of the Rising Sun Emptyby Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
House of the Rising Sun Emptyby Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
House of the Rising Sun Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
House of the Rising Sun Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share
 

 House of the Rising Sun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Oberyn Martell
Oberyn Martell
Dorne hercege


Tartózkodási hely : hol itt, hol ott


House of the Rising Sun Empty
TémanyitásTárgy: House of the Rising Sun   House of the Rising Sun EmptyVas. Feb. 18, 2018 1:08 am


Laerys & Oberyn


Azt beszélték, Petyr Baelish egy igazi fűben szunnyadó, alattomos kígyó. Talán tényleg az volt, egy köpönyegforgató, alattomos hüllő, de én különösen kedveltem a kígyókat. Lord Baelish iránt sem tudtam kellemetlen érzéseket táplálni, mikor a földi élvezetek megdöbbentően széles tárházát zárta egy egyszerű épületbe Királyvár kellős közepén. Az intézménye több volt bordélynál, annál ezerszer többet kínált. El is kérte az árát, szó se róla, de cserébe egyetlen vendégnek sem kellett csalódnia.
Nem csoda, hogy Királyvárban Daenerys Targaryen után ide látogattam el először. Hosszú utat tettem meg Dorne-tól a fővárosig és szellemileg kimerítőnek bizonyult a tanácskozás is a királynővel. Pihenésre vágytam, amit csak itt kaphattam meg. Volt miből válogatni, Kisujj valóban a világ minden tájáról kerített leányokat és jóképű fiúkat, szinte még nekem is nehezemre esett dönteni.
Az egyik heverőn ülve, kezemben egy kupa borral vettem észre a fiút. Lehetetlen volt nem tudomást venni róla, világos haja úgy világított, mint magának a Sárkánykirálynőnek. Talán már nem is annyira fiú, hanem férfi volt, az arcáról nehezen lehetett eldönteni a korát. A hozzá hasonlók ezt egy ideig átoknak érezhetik, de idősebb korukban biztosan elmormolnak majd érte egy imát az isteneknek. Különösen, ha a kuncsaftok vágyainak kielégítése érdekében lavírozott ebben a bordélyban és nem ő maga is örömet keresett itt. Nem tudtam eldönteni, hiszen Baelish szolgálatában nem holmi útszéli, rongyos szajhák álltak, alig lehetett őket megkülönböztetni a lengébb öltözetű vendégektől.
Zavartalanul bámultam a poharam pereme felett a gazdag arbori bort kortyolgatva. Ha itt dolgozott, ha nem, érdekelt ki ő és honnan jött. Valami azt súgta, hogy érdekes figura. Talán csak a jellegzetes külseje keltette fel így a figyelmemet, de bíztam benne, hogy mostanra már a külsőségek nem vakítanak el és mögéjük látok.
Mikor a fejét felém fordította - talán megérezte, hogy pislogás nélkül néztem, mint egy valódi vipera -, akkor sem kaptam el róla a tekintetem. Kötöttek már belém ennél kevesebbért is, azonban sosem tanultam belőle. Ami azt illeti, még élveztem is, bár jelen esetben jobban örültem volna valami kevésbé véres végkifejletnek. Kár lett volna ezért a különös idegenért, nagyon kár.
Vissza az elejére Go down

Laerys Drennelion
Laerys Drennelion
Lys szülötte


Tartózkodási hely : Királyvár


House of the Rising Sun Empty
TémanyitásTárgy: Re: House of the Rising Sun   House of the Rising Sun EmptyHétf. Feb. 19, 2018 2:19 am

 
Oberyn & Laerys


Nemrég tudta meg, hogy Westerosban hagyomány szerint sóval és kenyérrel kínálják a vendégeket, melyet ugyan póriasnak tartott, de kötelességtudóan elfogadott; azonban abban biztos volt, ezen alázata ahhoz nem adott jogot számára, hogy vendéglátója házának népére szemet vessen. Bár annyi ideje nem élt velük, hogy teljesen átlássa családja mechanikáját, azonban úgy tűnt, harmonikus a kapcsolata nejével, még úgy is, hogy elgondolása szerint ha a nő nem kívánja, hogy férjét együttlétük közben érje szélütés, időközönként muszáj mások karjaiban örömöt lelnie. Szívesen felajánlaná neki magát erre a feladatra, de ezt még túl korainak érezte, saját szükségleteit azonban kénytelen volt kielégíteni, mielőtt még maga öli meg a férfit ölelésével, mely tett ugyancsak nem fér a vendégjogba.
Roppant kínosan érezte magát, mikor jobb híján vendéglátóját kellett megkérdeznie, merre talál erre megfelelő helyet, hiszen a férfi szinte nagyapja lehetne, azonban hamar belenyugodott, hogy ennél tudott kérdezni rosszabbat is…  azt, hogy vele tartana e. A lord olyan hevesen utasította el ezen ajánlatát, mintha csak kisded gyermekét kérte volna útitársnak. Ezután szinte menekült hajléka alól, épp csak addig maradt, míg kevésbé formális – mások tekintetében valószínűleg kihívó – viseletet öltött.

Megnyugvást nyújt számára az ismert közeg. Noha nem járt még ezen a helyen, valahol minden bordély egyforma: ha más okok által is vezérelve, de mindenki ugyanazt keresi. Bár vonásai miatt a világ minden táján megbámulják, a tekintetekben itt több vágy lappang, mint megvetés, több őszinteséggel osztják meg vele gondolataikat, mint bárhol máshol. Most is ezeket a pillantásokat keresi; akik nem akarnak tőle semmit, szinte elkapják tekintetük, a szabad szajháké viszont szinte kiáltja, hogy felajánlanák szolgálataikat, így nincs különösebben nehéz dolga a partnerkereséssel.
Ahogy figyelme cikázik egyik személyről a másikra, egyikükre képtelen nem odafigyelni; méltóságteljes tartásával még ülve is kitűnik környezetéből. Öltözete különbözik a helyi urakétól, kik képesek voltak a legalantasabb állatokkal teleaggatott címereket is büszkén viselni, így meg sem fordul a fejében, hogy esetleg egy hozzá hasonló vendéghez van szerencséje.
A konstans átható pillantása, mely szinte perzseli bőrét, szó szerint magához vonzza; légies léptekkel szeli át a köztük lévő távolságot, hogy elé érve leszólíthassa erőteljes valyriai akcentusával.
- Elnézést, nem tudtalak nem észrevenni… - Nem biztos benne, hogy ezen a vidéken mennyire közvetlen hangnemben szólítják meg a kurtizánokat, de pillanatnyi bizonytalansága nem ül ki arcára, lágy mosolya meg sem rendül.
- Csatlakozhatok? – Ahogy lehajol hozzá, lenge viseletének mély kivágása szemérmetlenül nyújt rálátást mellkasára s hasfalára – ennek teljes tudatában fürkészi a másik reakcióját legalább olyan átható tekintettel, mint amilyennel korábban az figyelte.
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET
Vissza az elejére Go down

Oberyn Martell
Oberyn Martell
Dorne hercege


Tartózkodási hely : hol itt, hol ott


House of the Rising Sun Empty
TémanyitásTárgy: Re: House of the Rising Sun   House of the Rising Sun EmptyPént. Márc. 02, 2018 11:58 pm


Laerys & Oberyn


A fiú mindenfelé nézelődött, látszólag céltalanul, de valakit azért biztosan keresett - éppen csak azt nem tudtam eldönteni, hogy fizetség reményében vagy azért, hogy ő fizessen valakinek. Semmiféle jelet nem véltem felfedezni rajta, ami valamilyen irányba billentette volna a mérleg nyelvét, még az sem tűnt elég nyomós érvnek, hogy nyilvánvalóan nem helyi volt és Kisujj köztudottan az ismert világ elég sok tájáról kerített szajhákat. A fiatal férfi lehetett akár átutazóban lévő vándor is, bár a leányokat is megszégyenítően finom vonásai nem éppen egy sós tengervízben és szélben edzett hajóskapitányra utaltak.
És végül észrevett, mikor pedig megindult felém, nem tudtam elfojtani egy elégedett mosolyt. Végre választ kaphattam a kérdésre, amely úgy piszkálta a kíváncsiságomat. Azt gondoltam, egyetlen mondatából kiderítem majd, miféle és kiféle, de még csak a különös akcentussal fűszerezett szavai sem árultak el róla semmit. Vagyis bizonyára volt, aki be tudta azonosítani a számomra ismeretlen kiejtést, de ez most azon ritka alkalmak közé tartozott, amikor az én szakavatott fülem is kudarcot vallott. Ez némileg bosszantott, mindig jó játéknak találtam, mikor néhány pillanat alatt rávághattam, honnan származott a velem szemben ülő. Ez az ismeretlen kifogott rajtam.
A modora csak még jobban összezavart. Le akart ülni mellém, amivel egy másik vendég ugyan miért fáradt volna ennyi szép megvásárolható partner között, azonban nem szólított hercegemnek sem, ahogyan az egy kurtizántól elvárható lett volna. Ők mindig tudták, mivel simogassák egy magas rangú kuncsaft önérzetét.
- Természetesen. Ha nem tennéd, én kérnélek rá. - Alaposan, leplezetlenül megbámultam. Úgy véltem, ez tőlem igazán nem számít sértésnek, mikor én is állandóan átható pillantások kereszttüzébe kerültem errefelé. A dorne-iak ritkaságnak számítottak a fővárosban, de közel sem annyira, mint ő. Habár úgy éreztem, ő mindenhol kilóg a tömegből. - Általában első látásra és hallásra rájövök, honnan származnak mások. De te kifogtál rajtam, kedves idegen. Mondd csak, honnan keveredtél ide ebbe a lószartól bűzlő városba?
Ki nem állhattam Királyvárat. A zsúfolt, szűk utcákat, a nyomortól bűzlő levegőt... Hiába éltek itt királyok és királynők évszázadok óta, akkor is csak egy trágyadomb maradt. Ha nem jelentett volna nekem annyit a bátyám akarata, most biztosan nem ültem volna itt önszántamból. Érdekelt a királynő a sárkányaival együtt, de eddig nem véletlenül nem járultam elé.
A közeli asztalra elhelyezett boroskancsóból újratöltöttem a poharamat, majd egy másikat pedig az ismeretlen kezébe nyomtam. Csak az ökör iszik magában, különösen, ha ilyen érdekes partnere is akadhat az ivászathoz.
Vissza az elejére Go down

Laerys Drennelion
Laerys Drennelion
Lys szülötte


Tartózkodási hely : Királyvár


House of the Rising Sun Empty
TémanyitásTárgy: Re: House of the Rising Sun   House of the Rising Sun EmptyKedd Márc. 20, 2018 3:16 pm

 
Oberyn & Laerys


- Köszönöm, megtisztelsz – színlelt szemérmességgel süti le szemeit egy pillanatra, hogy aztán légies mozdulatokkal üljön le mellé. Le sem tagadhatná, piszkosul élvez tekintete tüzében fürdőzni, kitüntetett figyelme önbizalommal tölti el, mely ittléte során nagy ívben elkerülte, hagyta, hogy a gondtalanság álarca mögött kétségei gyötörjék.
- Ó, szóval onnan ez az a bűz!  – neveti el magát kérdését hallva – Mióta megérkeztem, próbáltam kitalálni, mire emlékeztet. Mentségemre szóljon, szerencsére ritkán akad dolgom lovakkal…  – talán félreérthető mondat, főleg, ha egy bordélyban hangzik el, de nem zavartatja vele magát, semmilyen módon nem kell megülnie őket, hogy ki kelljen javítania magát.
- Lysből De szülőanyám Yi Tiben él, talán ez zavart össze  - Más körökben kényes témának számít, hisz egyes beszélgetőpartnerei azonnal kikövetkeztetik ebből, hogy házasságon kívül született, majd bánnak vele úgy, mintha a legmocskosabb nyomornegyedből származna; pedig, noha ez nem áll távol a valóságtól, szinte senki sem tud róla, atyja saját és fia érdeke miatt is tartotta oly’ sokáig titokban a nő kilétét. Egy bordélyban azonban szinte minden a szerepjátékról szól, az lehetett, aki szeretett volna lenni: a fiatal férfi, ki csupán a gyönyörnek él, kinek nem számít se tegnap, se holnap; ugyanakkor partnerei háttere sem foglalkoztatta sosem, a mellette ülő is elmondhatja magáról, hogy szolga, herceg, vagy akár maga a királynő.
- De ha a szemeim nem csalnak, te sem helyi vagy… Rabszolga-öböl? Dorne? – érdeklődik, találgatva a pontos helyet; napcsókolta bőrével és lenge viseletével kitűnik azok közül, akikhez (bal)szerencséje volt rövid ittléte során, kevésbé tűnik barbárnak, mint a nyugati nép többsége. Halványan Essos lakosságára emlékezteti vonásaival, ugyanakkor rémlik neki a családi könyvtár krónikáiból, hogy a Rhoyne vidékéről száműzöttek Westeros déli részén találtak új otthonra, akár onnan is származhat.
Egy szolid köszönömmel veszi el a másiktól a felé nyújtott poharat; noha ivászat előtt mindig él benne némi félsz, hisz nem igazán bírja az italt, de bízva abban, hogy hamarabb eljutnak egy szobáig, mint hogy siralmas állapotba igya magát, inkább nem hozza szóba efféle gyengeségét. Lassan kortyol bele a borba, tekintetével végig a férfi arcán időzve; bízik benne, ha zavarja kitüntetett figyelme, úgyis szóvá teszi neki.
- Hogyan szólíthatlak?  – sóhajtja, mintha csak próbálná rávezetni, nevét is legalább ennyire kéjesen óhajtja kiejteni ajkain, bőrére lehelni gyönyörével együtt. Felbátorodva húzódik közelebb újdonsült társaságához, hogy csupán leheletnyi távolság válassza el őket egymástól, majd szabad kezével óvatosan cirógat végig felkarján, végképp nyilvánvalóvá téve számára szándékait.
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom

House of the Rising Sun Empty
TémanyitásTárgy: Re: House of the Rising Sun   House of the Rising Sun Empty

Vissza az elejére Go down
 
House of the Rising Sun
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Westeros :: A Korona földjei :: Királyvár-
Ugrás: