HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték

Reszkető-tenger
The Pink Wedding Emptyby Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
The Pink Wedding Emptyby Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
The Pink Wedding Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
The Pink Wedding Emptyby Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
The Pink Wedding Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pm


Dorne-i herceg fakó lovon
The Pink Wedding Emptyby Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
The Pink Wedding Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
The Pink Wedding Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
The Pink Wedding Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
The Pink Wedding Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
The Pink Wedding Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
The Pink Wedding Emptyby Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
The Pink Wedding Emptyby Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
The Pink Wedding Emptyby Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
The Pink Wedding Emptyby Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
The Pink Wedding Emptyby Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
The Pink Wedding Emptyby Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
The Pink Wedding Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
The Pink Wedding Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share
 

 The Pink Wedding

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Balerion, az Iszonyat
Balerion, az Iszonyat
Mesélő


Tartózkodási hely : mindenhol


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzer. Aug. 15, 2018 1:43 pm

Hóvihar nehezíti meg a közlekedést, csíp a hideg szél Rémvár istenerdejében. A násznép déli része fagyoskodik, de még az északiak is nehezen viselik az ítéletidőt.
Lord Petyr Baelish a varsafa lombja alatt készül az ifjú pár összeházasítására mint a Lord Ramsay Bolton által kiválasztott eskető. Lord Ramsay Bolton a menyasszonyát, Lady Jaenis Karstarkot várja, aki már atyjával az oldalán közeledik felé a lámpásokkal kivilágított, bár a vihar miatt nehezen látható ösvényen. A násznép az ösvény mentén sorakozik fel, mindenki ott, ahol éppen helyet talál magának, senki sem foglalkozik a helyek kijelölésével. Felesleges is lenne.
Ivy a többi szolgáló által kirekesztve bújik meg egy alig látható helyen, csuklyája véraláfutásokkal teli arcát takarja, majdnem olyan sikeresen, mint ahogy Oberyn Martell herceg takarja el a vizslató szemek elől. A herceg a közelgő menyasszonyt figyeli. Homok Tyene apja közelében áll, a hideget nehezen viselve, oldalán pedig zavaróan közel Vihar Gareth áll készenlétben, hogy bármikor felajánlja köpenyét a fagyoskodó hölgynek, ahogy az egy úriembertől illik.
Jasmyn Greydor mellett egy ismeretlen, azelőtt soha, senki által nem látott férfi szemléli a násznépet. Valaki őt egykor Jaqen H'ghar néven ismerte, de még ő maga sem tudja, hogy a férfi itt van. Arya Stark szinte láthatatlan testőre, Sandor Clegane mellett megbújva, akinél rongyosabb csak az Essosról érkező Rongyos Herceg lehet. Sansa Stark húgától és az ifjú pártól is tisztes távolságot tartva egy szintén vörös hajú fiatal leány, Niamh társaságában várakozik. Lady Margaery Tyrell felváltva tartja szemmel vőlegényét és a láthatóan más földről érkezett idegent, Laerys Drenneliont. Utóbbi útitársa, Tenarie Adaire egy ifjú lady, Myrielle Lannister mellé került, ki mellett feszengve, kellemetlenül érzi magát.
A ceremónia perceken belül kezdetét veszi.
Vissza az elejére Go down

Sandor Clegane
Sandor CleganeTartózkodási hely : Jelen pillanatban Braavosba tartok


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyCsüt. Aug. 16, 2018 7:34 pmThe Pink Wedding ©️️️️️️️️

Az esküvők irányába mindig is kettősek voltak az érzelmeim. Egyrészt ilyenkor legalább a ceremóniáig illik legalább a látszatát fent tartani annak, hogy az ember őszintén örül, hogy kényelmetlen ruhákat ölthet magára és kitörő örömmel nyalja bárkinek a seggét, aki egy kicsivel is fentebb van a ranglétrán, mint ő. Egy magamfajta jogfosztottnak pedig különösen megalázó tud lenni, hogy mindenféle jöttment spicces kisnemesnek hajbókoljak és eltűrjem, hogy pofán hányjanak, ha nem bírják magukban tartani a bendőjük tartalmát.
Másrészt viszont a házasságkötés ceremóniája utáni lakoma és mulatozás azon ritka alkalmak egyike, amikor büntetlenül zabálhat és vedelhet annyit az ember, amennyit nem szégyell és amennyi belé fér.
Bár sosem voltam híve a féktelen dorbézolásnak, de annak idején Robert király ragaszkodott hozzá, hogy mindenki igyon mindenkivel az ő egészségére, így a lakodalmára virradó hajnalra még foszlányokban sem emlékszem.
A szőke kis fattyú nászán nem voltam jelen, de sokért nem adtam volna, hogy lássam, ahogy az anyja karjai közt döglik meg az a félrekefélt gennyputtony.
Ennek tükrében egész meglepődtem magamon, amikor Lady Sansa rám bírta Arya őrzésének feladatát Havas Ramsay esküvőjének idejére.
Nem akadékoskodtam, bár a kisebbik Stark lányt ismerve minden jogom meglett volna megkérdezni, hogy ki védene meg kit azon a menyegzőn.
Még a nemesi származása tudatában is nehéz egymás mellé tennem a Lady és Arya szavakat. Ennél a lánynál talán csak egy felbőszült dothraki horda vagy a Targaryen lány sárkányai jelentenének nagyobb veszélyt csak ezen a világon.
Havast mondtam volna az előbb? Nem. Nem rosszul választottam meg a szavakat. Ramsay pont annyira lesz valódi nemes az új nevétől, amennyire én lennék jóképű egy csatakrészeg nő számára. A fattyú az fattyú, még akkor is ha nevére veszi valaki.
Hallottam már történeteket arról, hogy miféle disznóságokat követett el és úgy vélem, hogy igen szép barátság szövődne közte és a bátyám között.
Ahogy itt állok az esküvői tömegben, azért megpillantok egy-két Királyvárból ismerős arcot.
Lady Margery cseppet sem vesztett a vonzerejéből és abból kiindulva, hogy a sunyi mosolyú nyurga nemesúrral összesugdos néha, tudja, hogy miként kell helyezkedni a hatalmi játékokban.
- Mi a faszt keres itt ez a felkapaszkodott strici? - mormogom az orrom alatt, ahogy felismerem Margery partnerében Kisujjat
Annyira nem fojtom el a véleményem, hogy a közelben állók ne hallják, így számítok rá, hogy Arya valami határozott módszerrel próbál majd rábírni, hogy fogjam be a pofám.
Ramsay és Kisujj egy helyen. Ez túl sok jót nem jelent. Le merném fogadni egy hordó borban, hogy ez a két szarházi valami sokkal alantasabb dologra készülődik, mint egy esküvő.
Azt hiszem, hogy ezen az esküvőn tanúsítani fogom azt az önmérsékletet, amit Robert királyén kötelezően suttba kellett dobnom.
A kezem önkéntelenül is a kardom markolatára fonódik.
Ha még csak dúdolva is meghallom a Castameri esőket valamelyik félrészeg szerencsétlentől, akkor esküszöm, hogy kardot rántok, kiverekszem magam innen a két Lady Starkkal és Deresig meg sem állunk.

Vissza az elejére Go down

Margaery Tyrell
Margaery Tyrell
Lady, nemes úrnő


Tartózkodási hely : ♕ Égikert


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyPént. Aug. 17, 2018 7:14 pm
Pink Wedding

Esküvő! Esküvő! No de nem az enyém. Az izgatottság így csak maximum amiatt fog el, hogy ez az első nagyobb alkalom, hogy Petyrrel valahol - mint jegyese - jelenek meg. Bele kell lendülni a játszmába, még ha csak apróbbacska, mint Lady Jaenis és Lord Ramsay esküvője. Mindkettőjükről csiripeltek a madarak szépet és jót, ámbár, Ramsayről talán többet. Ő még kulcsfontosságú lehet, még ha úgy csahol, ahogy a kutyák ugatnak. Vagy legalábbis az lesz, elnézve, hogy Petyr lett az eskető. Sajnos, még nem ismerem Kisujj hálózatát, de ami késik, nem múlik. Ismerve őt, gondolatai folyamatosan járnak, folyamatosan építkezik mindenhol és mindenkiből.
Jaenis már érdekesebb, őszintén szólva, ötletem sincs, mi az az érdek, hogy ennek a kettőnek össze kell házasodnia. Mi az a cél... Szövetség? Észak túl nagy, a Bolton ház kicsi, a Karstarkok pedig a Stark család vazallusai... Hmm, különös.
Összébb húzom magamon a vállkendőt, nem voltam ily hideghez szokva, de ennek jelét nem feltétlenül akartam kimutatni, így inkább csak a cifra társaságon vándorol a tekintetem. Westerosból különösebb alakok kerültek elő, mint Vörös Vipera a Martell-házból és annak lánya. Le sem tagadhatnák a hasonlóságot, ugyanazok a hullámzó vonások. Mellettük valami ismeretlen, vajon honnan toppant be? A nemesi osztálytól kezdve a közepen át, itt mindenki megfordult, elnézve egy szőke hölgyet, majd pedig egy beazonosíthatatlan arcot, kiről semmi sem rí le, szimplán bővíti a tömeget, de persze a Stark család is helyén van. Arya, ki megnőtt, megemberesedett, vagy csak én emlékeztem rá túl fiatalon. mennyi idő is telt már el és mi-minden történt. Mellette a sebes arcból rögtön tudtam, hogy Vérebünk is eljött, ámbár miért is? Arrébb Sansa is feltűnik, mire arcomon egy széles, meleg mosoly jelenik meg, és talán megérkezésem óta az első igazi is. Barátosném, hogy hiányzott?! De őt figyelve, meglátom a szemében, a tartásában, az arcában a változást, mely utolsó találkozásunk óta beállt. Ő is felnőttebb lett, határozottabb, céltudatosabb, nem az, akit dédelgetve vezettem. Intettem neki, hátha észreveszi, nem mintha annyi időnk lenne összefutni, hiszen mindjárt kezdődik a ceremónia.
Rongyos Herceg is a sorok között döngicsélt. Az én szavamra érkezett, de természetesen, senki sem tudja, hogy hozzám van köze. Vannak dolgok, amikről jobb még nem lerántani a leplet. Az időzítés mindig fontos...
Természetesen, a násznép nagyja ismeretlen a számomra. És egyeseknél azt is megkérdőjelezném, hogy egyáltalán Westerosiak, hiszen egy keleti úrról és hölgyről lerítt, hogy essosi a szülőhazájuk, vagy legalábbis a gyökerük. Essos még számomra is messze van, és őszintén szólva, nem nagyon jártam Westeros szigetén kívül, nem mintha nem vonzana, csak éppen más foglal el, más cél vezérel. Különös, hogy Essos sosem volt gondolataim közepe, nem vágytam a Szabad Városokba, látni a sinylődő népet, kik választgatnak vezetőket, de mit sem ér, ott is erős kézre lenne szükség. Tekintetem rajtuk ragadt, egészen addig, míg a ceremónia meg nem kezdődött.
Mi lesz ennek az esküvőnek a vége?

♛ - ♛

_________________
Vissza az elejére Go down

Ramsay Bolton
Ramsay Bolton
Lord, nemes nagyúr


Tartózkodási hely : Rémvár


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzomb. Aug. 18, 2018 12:48 amThe Pink Wedding
A hó nagy pelyhekben esett, épp úgy, mint az első esküvőmön. Tisztán emlékeztem még a lámpások enyhe füstillatára, az aprócska násznép talpa alatt ropogó hórétegre, Sansa fehér ruhájára, atyám érzelemmentes arcára. Még azt is fel tudtam idézni, Myranda hogyan szorította össze az állkapcsát az elfojtott dühtől vagy azt, ahogyan az ujjaim elzsibbadtak a metsző északi hidegtől. A különbség ezúttal pusztán annyi volt, hogy nem Sansa Starkot készültem elvenni és nem is titokban, szűk körben tartottuk az esküvőt. Bár úgy tűnik, Sansa elengedhetetlen kellékévé vált az esküvőimnek, a varsafa előtt állva, Petyr válla felett átpillantva is láttam a rikítóan vörös haját az emberek sokaságában. Eljátszottam a gondolattal, hogy egyszerűen otthagyom Baelisht-t, hadd várakozzon egyedül, amíg én megpróbálok kiszedni valamit Sansából a gyerekről. Mert csak így hívtam magamban: a gyerek. Nem voltam hajlandó a nevén nevezni, mert nem én adtam neki, nem volt beleszólásom, ahogy abba sem, hogy láthassam őt. És ezért kedvem lett volna kárt tenni az anyjában, csúnyán és könyörtelenül, amíg nem enged a leány közelébe. Közben azonban arra is vágytam, hogy önként engedje meg, valami rég elfojtott, de kiolthatatlan érzés miatt. Persze tudtam, hogy erre esélyem sincs. Sansa Stark megvetett és gyűlölt az első pillanattól fogva, az ő hozzáállásán semmit sem változtatott a Fattyak Csatája. Talán ha az esküvőnk napján is megfenygetett volna, hogy elvágja a torkomat álmomban, jobban felkeltette volna az érdeklődésem. Azonban ilyesmi nem jut eszébe akármelyik asszonynak, meglehet, Jaenis Karstarkon kívül senkinek.
Éreztem, hogy Petyr szinte pislogás nélkül engem vizslat, mintha attól tartana, hogy őrjöngő őrült módjára elmasírozok innen és felrúgom a terveit. Bevallom, volt oka félni. Tényleg megfordult a fejemben, hogy páros lábbal taposom el a számomra oly kényelmetlen terveket, amelyek kiagyalásában egyszer sem kérte ki a véleményemet.
Hunyorogva, de ki tudtam venni a két közeledő alakot az ösvény végén. Alig láttam valamit Lady Jaenisből, de az bőségesen elég volt ahhoz, hogy a gondolataim egy csapásra elterelődjenek Sansáról. Felsóhajtottam és Lord Baelish-hez fordultam, hogy alig hallhatóan megjegyezzem neki:
- Tudod mit? Talán mégsem akarok cserélni.


_________________
„He should have been content to grind corn.


Does he truly think that he can ever rule the North?”
Vissza az elejére Go down

Ivy
Ivy
Szolgáló


Tartózkodási hely : Rémvár


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzomb. Aug. 18, 2018 2:15 pm

Pink Wedding
Nem kellett volna itt lennem. Ez az egy gondolat kavargott minduntalan a fejemben és minden porcikám azon volt, hogy ne meneküljek vissza a várba eleget téve ennek. Tudtam, hogy Lord Ramsay nem örülne neki, ha elmennék innen, sőt, embertelenül dühös lenne rám, amiért nem voltam ott az esküvőn - azon az esküvőn, amit én tettem majdnem tönkre neki. Ezt ő mondta, éppen így, miután sokadszorra csattan a keze az arcomon és estem le a földre vagy a falnak. Biztosan ezért akarta, hogy itt legyek, ezzel is tanítani akart, hogy mit szabad tennem és mit nem. Ehhez pedig az kellett, hogy megalázzon az egész násznép szeme láttára, hogy bedagadt, kék-zöld foltokkal tarkított arccal álljak mindenki előtt. Nagyon dühös lesz a csuklya miatt is, de képtelen voltam levenni. Nagyon szégyelltem magam.
Egy ismeretlen férfi takarásában húzódtam meg, úgy, hogy Lord Ramsay még láthassa, hogy itt vagyok, de rajta kívül nagyon kevés ember látóterébe kerüljek be. Nem akartam, hogy bárki is szánakozva nézze Lord Bolton szolgálójának elvert arcát, amikor a menyasszony sokkal fontosabb. Még ezért is dühös lenne rám.
Igyekeztem olyan kicsire összehúzni magam, amennyire csak tudtam, hogy senki ne lásson. Hiányzott a kutyám, Kóbor lett volna az egyetlen, aki most legalább egy kis biztonságérzetet nyújt nekem és aki lelassíthatná a szívem dobogását. Nem tudtam, mitől félek, most nem volt miért. Hiszen Lord Ramsay éppen Lord Baelish mellett állt, Lady Karstark közeledett felé, a tekintetét le sem vette róla, biztosan nem fog velem foglalkozni. A sajgó arcom azonban mégis emlékeztetett arra, hogy mit kapok, ha nem viselkedek engedelmes, jó cselédként. Biztos voltam benne, hogy ma még nem szabadultam meg tőle.
Valaki elment mögöttem, nem tudom, ki volt az, nem is érdekelt, de sikeresen meglökött, előre, neki az előttem álló férfinek. Az arcom a lila mellé egy élénkvörös árnyalatot is felöltött, még szerencse, hogy ezt nem láthatta senki, hála a csuklyámnak.
- Bo-bocsánat, elnézést kérek, nagyuram -mentegetőztem azonnal, biztosan nemes származású volt. Nagyon drága, vastag bundát viselt.
Vissza az elejére Go down

Jaqen H'ghar
Jaqen H'ghar
Arcnélküli ember


Tartózkodási hely : ► Anywhere


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzomb. Aug. 18, 2018 9:13 pm
The pink wedding

 A férfi sok helyen járt, így aztán nem is oly meglepő, hogy egy esküvőn is megfordul. Lord Ramsay Bolton és Lady Jaenis Karstark. Mégis a különös páron felül a násznép is kellően érdekes egybegyűlteket tartalmaz, mint a Stark család, köztük Arya, kinek szeme előtt pont oly láthatatlan, mint szokott lenni. A lány társaságát felismeri, ki nem tudna Vérebről? Bár az az arc is kellően viseltes... De Lannistertől kezdve a Martellekig sok mindenki egybegyűlt. Meglepően sok mindenki, mintha a sérelmek, amik eddig kiütköztek, nem is léteznének, pedig terhes a levegő a feszültségtől, még ha oly hazug mosolyok mögé rejtik is, mint Lady Margaery.
A hideg, míg másoknak túl kegyetlen, a férfi számára semmilyen, olyan ez is, mint az arc, lehet változtatni, lehet hozzászokni melegebb égtájhoz, lehet hozzászokni hidegebb hajlathoz. Ő el van a kopottas, egyszínű páncélöltözetben és a köpenyben, mely pont úgy simul rá, mintha második bőrrétege lenne. Egyszerre testesíti meg a nemest, mint az aljanépet, így aztán végképp rejtély marad, hogy a férfi kicsoda és micsoda, maximum az ismerős szemnek csak megérzése lehet, ahogy a szokványos aura örökkön örökké megragad. Arcot lehet váltani, de lelket is? Megannyi maszk és szerep, de a viselő az örökké külön is marad.
Szőke hölgy mellett foglal  helyet, vagy legalábbis csöndesen várakozik. Nem tudja, hogy ki a nő, de a finom, megviselt, sokat mesélő vonások beszélnek, akár egy könyv. Van joga belenézni? Végül is, mit mesélhetne egy Senki, ki beszélni sem létezhet? A Sokarcú Isten úgyis mindent lát, és egyelőre az est nem érkezett olyannak, hogy valakinek Senkivé kelljen válni. Különös, ennyi Valaki között ácsorogni, üres szemekkel nézni a történéseket, mintha csak külső szemlélő lenne az ember. A felhúzott terveket és gondolatokat, mely minden csak káprázat, olyan játék, aminek azt hiszik van értelme. érdekek és érdekellentétek, pedig az élet ennél sokkalta egyszerűbb. Már-már szórakoztatóan egyszerűbb, minthogy örök intrikák határozzák meg.
- Meg fog fázni, lady - jegyezte csak meg a szőke nőnek halkan, kin látszott, nem ily időkhöz van szokva, noha szóval egyszer sem fejezte ezt ki. Majd egy pillanatra eltűnt és valami bundaszerűvel tért vissza, éppen akkor, mikor a ceremónia elkezdődött. Átnyújtotta az ismeretlennek, majd a két főszereplőre tekintett. Mikre képesek az emberek elölni az idejüket... Két olyan féél, kiket a vonzalom hangyányi szikrája sem leng körbe. Persze, Jaqen tájékozott az érdekházasságokról, de az igazi lényegüket sosem volt képes megérteni. Az Ő életét ennél egyszerűbb és nagyszerűbb törvények határozták meg, minthogy ármánykodás és hatalom. Az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember komolyan vegye...
Elnyomott magában egy hümmögést.

⚔️ - ⚔️
Vissza az elejére Go down

Homok Tyene
Homok Tyene

The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyHétf. Aug. 20, 2018 4:42 pm

The Pink Wedding

░░░░░░░░░░░░


Azt hiszem, ha meg volt is bennem valamennyi lelkesedes az utazas irant, azt a kitartoan hullo ho sikeresen kiolte belolem; bar nem bantam meg, hogy magam mogott hagytam Dorne-t apam tarsasagaban, hogy idaig utazzak, hiszen igy vele is tobb idot tudtam eltolteni, de ha tudtam volna, hogy ennek a velejaroja az lesz, hogy minden bizonnyal halalra fagyok, akkor isten bizony megkoszontem volna a lehetoseget, amikor meg volt erre alkalmam, es otthon maradtam volna Arianne torteneteit hallgatni.
Fazosan huzom ossze magamon a homokszinu bundam, igy probalva vedeni magam a fagy vasfogatol, de egyre inkabb erzem ugy, hogy ezt teljesen ertelmetlenul teszem meg, hiszen hatasa nem igazan van; Raadasul fogolynak is erzem magam a sajat ruhamban, ami tavolabb talan nem is allhatna minden mastol, amit eddig viseltem; hianyoltam a dorne-i divathoz illo, lenge anyagokat, a konnyed csipkeket es csillogo ekszereket, de itt, Eszakon minden bizonnyal azzal a lendulettel fagytam volna halalra, amelyikkel magamra oltottem volna egy-egy ilyet.
Igy hat jobb hijan feszelyezetten es elfagyva alltam apam mellett, vagy inkabb mogotte egy fel lepessel, arra varva, hogy a ceremonia elkezdodjon. Nehany vendeget ismertem apam elbeszeleseibol, esetleg a mendemondakbol, amiket meg Napdardaban hallottam, masok viszont teljesen ismeretlenek voltak szamomra, es valoszinuleg nem is voltak westerosi szarmazasuak... De ok sem igazan tudtak lekotni a figyelmem. Inkabb csak azt szamolgattam, mennyi ido van meg hatra a ceremonia vegeig; talan ezert is nem figyeltem fel arra, hogy valaki tulsagosan is a szemelyes terembe lepett, szinte mar zavaroan kozel... De hat megis csak egy eskuvon voltunk, rengeteg vendeggel, itt elkerulhetetlen volt a tomeg.

_________________
she looks like a delicate flower
 
but she's the serpent living under it
Vissza az elejére Go down

Oberyn Martell
Oberyn Martell
Dorne hercege


Tartózkodási hely : hol itt, hol ott


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyCsüt. Aug. 23, 2018 1:49 am


The Pink Wedding


Az idevezető úton azt mondtam Tyene-nek, hogy Észak is rendelkezik egyfajta zord bájjal, valami fagyos szépséggel. Észak, nagy általánosságban talán bírt ezzel az erénnyel, de Rémvár egész biztosan a kivételek közé tartozott. Mintha még a hó is a szokásosnál lehangolóbban hullott volna az istenerdőben, lassan belepve a fagyott földet, az időtlen idők óta itt álló fákat és a násznépet. Dideregve söpörtem le a köpenyemről a pelyheket, mintha ezzel megóvhattam volna magam a csontig fagyástól. Nem kellett a lányom avatott szemű apjának lennem ahhoz, hogy azonnal észrevegyem, mennyire fázik. Azonban az időjárást még én sem befolyásolhattam, az északiakat pedig úgy tűnt, még egy tomboló hóvihar sem tántoríthatta volna el attól, hogy egy varsafa előtt esküdjenek egymásnak örök hűséget. No, nem mintha olyan örök lenne az a hűség, régi istenek ide vagy oda... Lady Jaenis mindenféle bűntudat nélkül élvezte a társaságomat még Lord Umber feleségeként, kételkedtem benne, hogy a Lord Boltonnal kötött házassága befolyásolná az erkölcsösségét. Már amennyiben ez erkölcsösség kérdése - én nem tartottam annak, de ilyen kérdésekben az én véleményem nem nyomott sokat a latban.
- Ha nem kezdik el fél percen belül a ceremóniát, biztosan idefagyok - morogtam az orrom alatt.
Összehúztam magamon a bundás köpenyemet - rajta a Martell-ház hímzett címerével - és a hideg széltől hunyorogva tanulmányoztam végig a násznépet. A lámpások fényében nem egy ismerős arcot láttam. Meglepő, de tiszteletüket tették a Stark-család hölgy tagjai, láttam Sandor Clegane égett képét, Lady Margaery csinos vonásait... és a tekintetem végül megakadt egy aranyszőke hajkoronán. Myrielle Lannister. Doran rettentően boldog lett volna, hogy egy helyen lát minket. Az én érzéseim inkább vegyesek voltak, sok bosszúsággal keveredve.
A gondolataim nem időztek túl sokáig Lady Myrielle körül, ugyanis valaki a hátamnak ütődött. A súlyos bundákon keresztül alig éreztem, bár lehet, csak a fiatal leány törékeny alkata volt az oka. A vastag északi öltözéke ellenére is úgy festett, mint egy szárnyaszegett, vézna madárfióka.
- Nem történt semmi - ráztam meg a fejem.
Leplezetlenül bámultam a zúzódásokkal teli arcára. Vajon kihez tartozott, ki láthatta el ennyire a baját? Nem láttam a közvetlen közelében egyetlen férfit sem, akit a férjének vagy az atyjának könyvelhettem el. Talán egyedül jött, bár a véraláfutások frissnek tűntek.

Vissza az elejére Go down

Jasmyn Greydor
Jasmyn Greydor
Kereskedő


Tartózkodási hely : Királyvár


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyPént. Aug. 24, 2018 6:51 pm

Vannak dolgok, melyeket borítékolsz az életed folyamában. Dolgok, melyek várhatóan előbb vagy utóbb bekövetkeznek, mert mondhatni maguktól értetődők. Nőként tisztában voltam vele, hogy egyszer anya leszek. Örömlányként tisztában voltam vele, hogy nem én leszek az, akiről a tündérmeséket írni fogják, mely szerint a hercegével karöltve él majd boldogan amíg meg nem hal. Tisztában vagyok azzal a származásom okán, hogy sosem lehetek Lady.
Mégis rendre olyasmik történnek, amiket az örök logikát kereső elmém nem tud hová tenni. Az egyik a dothraki horda megjelenése, a házunk felégetése és a lányom eltűnése. Az új életem Királyvárban szintén ide sorolandó, de az az élet mondhatni a saját közegemben zajlik. Az én füleimnek nem idegen a mocskos beszéd, nem idegenek a bűnök, vagy épp a rossz dolgok. Viszont amibe most csöppentem helyzet, az meglehetősen idegennek számít. Brod végül beszélt nekem Lord Boltonról és az egyezségükről, mely szerint segít nekünk megtalálni a lányunkat, de ez olyasmi, amibe nem kívánok beleszólni. Mondhatjuk talán jogosan, hogy amennyiben Ramsay Bolton képes megtalálni a kislányom, akkor számomra mindegy milyen eszközzel teszi. Én is elszenvedtem a fájdalmat, a veszteséget olyanoktól, akiknek mit sem ártottam. Vesszen hát mindenki, aki közém és a gyerekem közé áll. Mindenki. Csak ne egy esküvőn. Ne pont Lord Bolton esküvőjén. Igyekszem nem túl feltűnő, nem túl közvetlen lenni, de mióta csak megérkeztünk különös és némileg hitetlenkedő szemekkel figyelem az itt lévő ismeretleneket, ismeretlen méltóságokat. Igazából nem is tudom melyikőjük melyik, de a címereket felismerem, mondhatni. És még mindig nehezen viselem a hideget. Azt hiszem nem tudnám Észak zordságát soha igazán megkedvelni. Nem mintha szándékomban állna túl hosszasan elidőzni itt. Ha az anyám még élne, most bizonyosan már mindenféle üzletekben gondolkodna, persze az olyanokon amelyek ágyban köttetnek. Ő a lovagokban, a nemesekben mindig csupán a pénzt látta, sosem az embert. Nem vagyunk egyformák. Ami azt illeti nagyon nem.
Hirtelen a fülemet megütő hang fordít ki a merengésből és a szemlélődésből. Felnézek a gazdájára, de arca lehet épp úgy egy úré, mint egy nincstelené. Talán ő is csupán a véletlen miatt van itt, mint én. Az én véletlenem azonban egy csapás, egy olyan körülmény ami megüli minden gondolatomat és kihat életem minden pontjára. A bunda ami a hátamra nehezedik minden melegével kérdő tekintetem űzi az idegen arcára. Nem, én nem vagyok Lady.
- Köszönöm uram. - biccentem a fejem, vajon mi az ő története? Honnan került ide? Vagy északi, akiben még megvan azon tulajdonság, hogy képes másokra is odafigyelni a maga önzetlen mivoltjában? Netán egyébként egy gaz gyilkos aki küldetést teljesít? Egy Lord, valamelyik házból? - Nem gondoltam, hogy pont ezen a helyen találkozom majd figyelmességgel. - ezzel ugyan elárulom, hogy nem innen származom, de talán ez látszik is. A bőröm hozzá van szokva a nap sugaraihoz, a meleghez, a kellemeshez. Nem a borús, zord hideg az én hazám. - A menyasszony vagy a vőlegény részéről érkezett? Már ha nem vagyok tolakodó. - az az igazság, hogy sosem szoktam üres csevegést folytatni, felénk és az ilyen nőknél mint én, nem ez a bevált módszer. Azonban én kedvelem az embereket, a történeteiket. Az arcok és a szem sok mindenről mesélnek, mesélhetnek.
Vissza az elejére Go down

Rongyos Herceg
Rongyos HercegTartózkodási hely : ⌁ Westeros és Essos


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyPént. Aug. 24, 2018 8:38 pm
pink(?)wedding
 
Végre valami, ami előrébb viheti az eseményeket. Lady Margaery készséges, de lehetne ennél jobban is... Olyan, mintha a sötétben tapogatóznék. Nem ismerem tökéletesen Westeros fölé és alárendeltségét, és ez pont tökéletes alkalom, hogy tüzetesen megvizsgáljam. Mert ahogy látom, van itt Martell, Stark, sőt, még Lannister is, bár kíváncsi lennék, az utóbbi mit is kereset itt, most, hogy Cerseit kirúgták a trónszékéből. Maga a házasság is felettébb érdekes, ami miatt Észak elgondolkodhatna, Szövetség a szövetségesei között? Különösen hangzik. Ami amúgy meglepő, hogy amúgy végig tekintve a násznépen az ex-királynőtől a szolgálóig mindenki akad, vajon ki  kurva? Bocsánat, kurtizán, kicsit jobban hangzik, nem? És mellesleg a Targaryen házból miért nincs itt senki? De felettébb érdekes...
Őszintén szólva, már most agyamra mennek az ármánykodások itt, Westeroson, de valamiért fizetnek, és gondolom nem a két szép szememért, ha már/még nincs háború.
- Ez egy jó kérdés - pillantottam Vérebre, ki - hála a sok istenre nézve - nem nyelte le a véleményét. Bár pofára mondhatni nem volt a legszebb, mégis a sok parádés alak között talán az egyik legközelebbi, elnézve a kopottas egyenruhát és a kardot az oldalán. - Bár ez sokra nézve megfogalmazható, Ser. Azt hittem, Westeroson tisztességesebb nép lakik, de itt még azt sem lehet tudni, ki fog mindjárt hátba szúrni, főképp egy esküvőn... - pillantottam végig az egybegyűlt tömegen megint csak. Már rég kapizsgáltam, hogy Lady Margaery miért is ajánlott akkora összeget, amekkorát...
Mikor is volt nekem már az esküvőm? De az ennél sokkal vidámabb alkalom volt, az egy dolog, hogy mindjárt idefagyok, de hogy a násznép is elég jeges... - Ennek nem vidámabbnak kéne lennie... -  Még maga a pár is nehezen játssza meg a boldogságot. Ezt nevezem... Minden tiszteletem, de minek is?
Szereztem magamnak gyorsan egy kupát, legalább az ital kissé melegíteni fog, és talán jobb színbe mutat meg mindent... Vagy nem.
Összébb húztam kopottas köpenyem, ami alatt amúgy egy egyenruha maradványai is találhatóak voltak, valami csoda folytán még rajtam voltak, egyetlen biztos pont csak az oldalamon lévő kard volt, amit viszont bármelyik pillanatban képes lettem volna rántani.
Vetettem egy pillantást Ladym felé, de úgy tűnt, nincs szüksége, hogy szemmel tartsák, jobban beilleszkedett a szerepébe, mint én. Noha én nem azért voltam, hogy végig mosolyogjam az egészet. Csak amolyan megfigyelő a szokásokra és az emberekre nézve egyaránt.
Lehúztam az első kupát.

⌁ - ⌁
Vissza az elejére Go down

Laerys Drennelion
Laerys Drennelion
Lys szülötte


Tartózkodási hely : Királyvár


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzomb. Aug. 25, 2018 8:29 pm

The Pink Wedding
Mióta először tanácsolták neki, hogy hajózzon nyugatra, Westeros barbár földjére, szinte egy nap se telt el úgy, hogy legalább egyszer nem fordult meg a fejében, meg fogja bánni, hogy hallgatott ezen szavakra. Azóta minden megváltozott körülötte, vagy talán pont ő maga lett más ember, de a baljós érzése továbbra is az elméje egy eldugott zugában lappangott, várva a pillanatot, mikor végre beteljesülhet.
A varsafa előtt egybegyűlt kisebb tömegben, ahogy a vastag bunda a vállait nyomja, a lenge öltözetek által alig fedett bőrfelületeket lágyan melengető napsütéshez szokott fiatal férfinek egyre inkább támadt az az érzése, ez az a bizonyos pillanat. Arcán lelohaszthatatlan mosoly ül, de meg van győződve, hogy pusztán amiatt, mert az már akkor az arcára fagyott, mikor lába először ért Észak fagyott földjére.
Acélkék szemeit végigvezetve az egybegyűlteken nem sok arcot tud beazonosítani; Petyr Baelisht a bordélyában tett látogatásai által már felismeri; s a férfit, kinek a viseletén ékeskedő átszúrt nap ismét eszébe juttatja ottani baklövését, arra késztetve, hogy egy bocsánatkérő pillantást vessen rá, amiért hölgytársaságában nem rója le nála tiszteletét. Pár nagyobb ház képviselőjét pedig a címereikről ismer fel, melyek azonban olyan semmitmondók számára, mint az azokhoz kapcsolt személyek.
Csupán abban biztos, java részük pusztán kötelességből jelent meg, mintsem hogy szívből gratuláljanak az ifjú párnak, kinek esketője eredeti hivatása által képtelen eldönteni, melyiküket adja a másik kezébe, mint a szajháit a bordélyában. Élete során volt szerencséje jó pár házasságkötésen részt venni Essos több vidékén, néhányat fel is tud idézni, melyeken hamarabb került ágyba más társaságában, mint ittasan az asztal alá, azonban egyik sem tűnt neki ennyire… gyászosnak?
- Nyugtass meg, hogy nem értettem semmit se félre és tényleg esküvőre hívtak meg, nem temetésre – súgja Tenarie fülébe annak anyanyelvén, miközben kezét rendületlenül simogatja; maga sem tudja már, melyikükét próbálja ezzel melengetni - Bár ha itt elégetik a halottakat, kellemes csalódás lenne…
Sajnos túl sok rémhírt hallott az idevezető úton embereitől, kik már évek óta állomásoztak a birodalomban; a Patkányszakács, a hóviharban masírozó seregek, melynek katonái a hidegtől és éhínségtől elhullott társaikat akarták elfogyasztani, de már csupán a Bolton címer nyúzott embere is némi gyanút ébreszt benne mindenfajta húsétel iránt. Arról nem is beszélve, hány esküvő vagy összejövetel ért véget azzal, hogy legalább egy szerencsétlen résztvevőt megmérgeztek, így a kupája is üresen fog árválkodni; csupán azzal vigasztalja magát, így biztosan nem fogja úgy lejáratni magát előtte, mint az utolsó esküvőn, melyből a legkellemesebb emléke az, ahogy puha ujjai a hajába túrnak, miközben épp ott távozik belőle az éjszaka során elfogyasztott bor, ahol az bejutott. Már csak abban reménykedik, nem kell háromnál több beszédet végighallgatnia, hisz azt embert próbáló feladat józanul kibírni...
Elterelve gondolatait a rideg eshetőségekről és a még ridegebb időjárásról, ismét szemügyre veszi a vendégeket, míg tekintete megakad egy szempáron, mely leplezetlenül akadt meg rajta. Noha személyesen még sosem találkoztak, címere és szépsége vajmi kevés kétséget hagy benne, hogy Baelish jegyese, Margaery Tyrell tiszteli meg kitüntetett figyelmével.
- Nézd – szólítja meg ismét Yi Ti nyelvén – Ennyi eljegyzéssel a hátam mögött én is ennyire izgalmasnak találnám másokét – pillant ismét a ladyre, hogy megmutassa párjának, kire gondol, hisz nem biztos benne, arcról is felismeri a helyi szegénység körében igencsak népszerű hölgyet.
Tekintetét továbbra is látványosan rajta pihenteti, lágy mosollyal arcán, látszólag semmiféle szégyenérzet nélkül, hátha sikerül annyira elnyernie az érdeklődését, hogy később válthasson vele néhány szót, közelebb lendítve látogatása valódi céljához.

_________________
Different from the moment I first saw you This time of fate is passing slowly My heart was heading towards you My heart was racing again The faint light was turned off But my eyes are lighting up again because of you Feels like I’ve loved you from a long time ago Feels like I’m being pulled by something---
Vissza az elejére Go down

Tenarie Adaire
Tenarie Adaire
Rabszolga
The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptyVas. Szept. 02, 2018 2:48 am

the pink wedding

░░░░░░░░░░░░

Minel tobb idot toltottunk el Eszakon, annal kevesbe talaltam a helyem.
Az elmult napok esemenyei rengeteg erzest kavartak fel bennem, olyanokat is, amiket egesz eddig nem ismertem; es akarmennyire is igyekeztem, keptelen voltam oket helyre tenni magamban. Hiszen mar nem voltam a multam rabja, nem voltam tobbe metaforikus aranykalitkaba zarva, de nem tudtam azt sem, mihez kezdhetnek a hirtelen jott szabadsagommal; rengeteg kerdes kavargott a fejemben, amikre meg nem volt lehetosegem valaszt kapni, barmennyire is kerestem a megfelelo pillanatot... De ez nem volt az.
Mar csak azert sem, mert ereztem magam helyenvalonak az eskuvore osszegyult tarsasagban, es biztos voltam abban, hogy ezt le sem tudnam tagadni. Tul draganak tartottam a ruhat, amit Laerys valasztott ki szamomra, a hofeher bunda pedig mazsas sullyal huzta a vallaimat, csakugy, mint az ezustos fejdisz, ami a hajamba volt fonva. Talan csak az tartotta meg bennem a lelekjelenletet, hogy meg ereztem kezenek meleget az enyemen; hiszen a rengeteg figyelo tekintet kereszttuzeben elviselhetetlenul ereztem magam, feszelyezetten es felve attol, mi varhatott meg.
- Biztos vagyok benne, hogy a meghivon eskuvo allt... - Elgondolkodva billentem felre a fejem, ugyanugy anyanyelvemen valaszolva neki; ajkaimra apro mosoly kuszik fel, hallva, nyelvtudasa mennyit fejlodott a legelso kozos orank ota, es valahol melyen egeszen szivmelengeto erzes, hogy veszi a faradtsagot, hogy Yi Ti nyelven beszelgessen velem; bar kotve hiszem, hogy jelen pillanatban, nem tudva, kifele-mifele nepek gyultek meg itt ossze, ez talan a biztonsagunkat is szolgalja. - Bar a hangulatot tekintve nem kizart, hogy ez csak affele fogas volt, hogy mindenkit idecsabitsanak.
Ovatosan vonom meg a vallam, teve egy fel lepest az iranyaban, hogy oldalahoz simulhassak; a mellettem allo, fiatal lady kozelsege valami hirtelen jott, kellemetlen erzessel tolt el, emlekeztetve arra, hogy nekem nem itt van a helyem; es csak lopva merek fele pillantani, szemugyre veve hajanak aranyszinu furtjeit, es remenykedve abban, hogy elkerulom a szemkontaktust vele... Hiszen ugy leptem el tole, mintha legalabb fertozo beteg lenne, ami biztosan nem volt illendo dolog; pedig egyszeruen csak szerettem volna visszanyerni a szemelyes terem egy reszet, es ezzel a viszonylagos biztonsagerzetem... Ami mar valahol a hajout felenel cserben hagyott.
Valoszinuleg a gondolataim tovabb emesztenenek, ha Laerys nem hivna fel a figyelmem valakire; a lady fele pillantok, akire a figyelmem iranyitja, probalva felidezni magamban, lattam-e mar ot valaha, vagy legalabb hallhattam-e rola, de semmi sem jut eszembe rola.
- Barcsak a lelkesedesebol kijart volna mindenki masnak is... - Teatralisan sohajtva nezek vegig az osszegyult tomegen, akik a lelkesedes legaprobb szikrajat sem mutatjak; bar ezen meg sem lepodok, tekintve az idojarasi korulmenyeket, meg ugy nagy altalanossagban minden mast. Szeretnek mar tul lenni ezen az egesz ceremonian; hiszen a hideg is csontig mart mar egy ideje, es egyre nehezebb ugy tennem, mintha ez nem zavarna, csakugy, mint minden masik tenyezo, amire nem lehettem befolyassal. Miert is nem maradtam Kiralyvarban? Elvegre is minel tobb ideje voltunk Eszakon, annal biztosabb voltam abban, hogy ez lett volna a helyes dontes.

_________________
I thought that I was dreaming
when you said you loved me.
Vissza az elejére Go down

Arya Stark
Arya Stark
Lady, nemes úrnő


Tartózkodási hely : Deres


The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: The Pink Wedding   The Pink Wedding EmptySzomb. Szept. 15, 2018 8:24 pmThe Pink Wedding  
Nem sok jó emlékem volt az esküvőkről. Ugyan a Lila menyegző híre akkoriban elégtétellel töltött el, a Vörös nász emléke még most is kísért. Szerencsére – azóta így vélem – nem tartózkodtam az épületben az esemény ideje alatt, de még most is a bőröm alatt hordozom a vér kesernyés, fémes illatát, és a fejvesztett kiáltásokat, fivérem sziluettjét, lefejezett rémfarkasa hasára varrt fejével, a Castamere-i esőket… Megborzongtam egy pillanatra, holott dús farkasbunda kaftánt viseltem egy illő ruha felett. Csak azért voltam hajlandó halcsont fűzőbe belebújni és szoknyát húzni, mert tudtam, a farkasbunda jótékonyan kitakarja majd. Furcsa volt lady-ként jelen lenni egy összejövetelen, az ilyesmi annyira nem vall rám. Természetesen az, hogy bundával takartam a gyöngybetétes díszruhát, semmit nem fedett az utóbbi időben kissé megnövekedett és félig felkontyolt hajamból. Aki ismert, az most bizonyára elsétált volna mellettem, olyan más lehettem.
- Nem szeretem az esküvőket. Sem a Boltonokat. – körbefuttattam a tekintetem a felgyülemlett társaságon - … És a megjelentek közül is viszonylag kevés embert szívlelek. Minek vagyok itt, különben is? Sansának bőven elég lett volna megjelennie… Kezd olyan érzésem lenni, hogy mindegy, milyen ürüggyel, de élvezi, ha rám erőltethet valami kényelmetlen ruhát…
Mindenesetre az én megbízható társamat, Tűt magammal hoztam, ha bármi gond merülne fel. Bár őszintén nem tudom, mi lenne kinek a védelmére szorulva, a Vérebbel az oldalamon. Azt inkább titokban tartom, hogy a ruha alá azért a biztonság kedvéért felöltöttem egy vékony anyagú nadrágot. Nem kényelmesek a szoknyák, na! Ekkor üti meg a fülem kompániám és testőröm érces hangja, amit szorosan követ is pár körülöttünk lézengő, szakasztott királyvári hölgyemény elhűlt gaspja. Ekkor tudatosult bennem, hogy a Vérebet hozni királyi hímes macskák közé lehet, hogy nem volt a legbölcsebb ötlet, és ez a mimika az arcomra is kiült. Megakadt a szemem egy szép szál csirkecombon, és nem törődbe annak zsíros szaftjával hamar-hirtelen megmarkoltam, és egy határozott mozdulattal amaznak a szájába tömtem, mielőtt még hozzáfűz pár pozitív gondolatot az előzőhöz.
- Nesze, csirke. Úgy emlékszem, szeretted.
Bármennyire is szórakoztatott Sandor intrikus rendbontása, nem akartam a kelleténél több szempára magunkra vonni. Amíg tekintetemmel Sansát kerestem, hogy kiderítsem, miként is boldogul – megnyugatott volna, ha azt látom, ő is bénázik, na – megpillantottam Lady Margaery-t. Hajh, gratulálni kellene neki, igaz? Úgy illendő… Rajta, és Oberyn Martell-en kívül nem sok mindenkit ismerek fel. Azt is csak kikövetkeztetni voltam képes – talán helyesen – hogy a mellette szobrozó, lenge öltözetű hölgyemény az egyik leánya a sokból.

Arya & The Guests
394 szó | bocsánat a késlekedésért | You'll be queen one day |?

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom

The Pink Wedding Empty
TémanyitásTárgy: Re: The Pink Wedding   The Pink Wedding Empty

Vissza az elejére Go down
 
The Pink Wedding
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Senkiföldje :: Kalandok :: The Pink Wedding-
Ugrás: