HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arya Stark

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték
the wolf cub and the assassin
by Arya Stark
Kedd Ápr. 24, 2018 9:40 pm


Your destiny is written
by Arya Stark
Vas. Ápr. 08, 2018 5:17 pm


Temporary goodbye
by Margaery Tyrell
Szer. Ápr. 04, 2018 4:30 pmJátékostárs kereső
by Tenarie Adaire
Vas. Ápr. 01, 2018 11:14 pm


Meg nem hajol
by Doran Martell
Vas. Márc. 25, 2018 10:09 pm


Titulusfoglaló
by Loras Tyrell
Vas. Márc. 25, 2018 6:12 pm


Playby lista
by Loras Tyrell
Vas. Márc. 25, 2018 2:34 pm


Finn Jones
by Margaery Tyrell
Szer. Márc. 21, 2018 9:56 am


♕ Háttérhatalom kacatjai
by Margaery Tyrell
Szer. Márc. 21, 2018 8:41 am


House of the Rising Sun
by Laerys Drennelion
Kedd Márc. 20, 2018 3:16 pm


Sair Von
by Petyr Baelish
Hétf. Márc. 19, 2018 6:28 pm


Elkészültem
by Sair Von
Vas. Márc. 18, 2018 1:55 am


Loras "Viráglovag" Tyrell
by Ramsay Bolton
Csüt. Márc. 15, 2018 7:31 pm


the master and his slave
by Tenarie Adaire
Csüt. Márc. 15, 2018 5:09 pm


London Life FRPG
by Tenarie Adaire
Vas. Márc. 11, 2018 8:16 pm


Infinity Marvel
by Admin
Vas. Márc. 11, 2018 2:52 pm


Dust and Shadows
by Admin
Vas. Márc. 11, 2018 2:49 pm


Silhouette FRPG
by Admin
Vas. Márc. 11, 2018 2:44 pm


Hell or Heaven
by Admin
Vas. Márc. 11, 2018 2:38 pmShare | 
 

 Temporary goodbye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Lady, nemes úrnő


Tartózkodási hely : ♕ Égikert


TémanyitásTárgy: Temporary goodbye   Szer. Márc. 21, 2018 8:25 am
Margaery & Loras
You are the only one, with who I don’t play
A Szentélyben történtek mindenkit megviseltek, de főképp előtte a fogság. Nem csak rólam húzott le egy réteget, hanem Lorasról is. Két dolog miatt is akartam szabadulni, egyrészt, mert egy királynőt nem lehet csak úgy kalitkába zárni, másrészt Lorast tönkre akarták tenni… Tűzbe tettem volna érte a kezemet, és látni, ahogy ő szenvedi el szavaim súlyát és tetteinek következményeit, rossz volt látni. Meg akarták törni… Renly óta rengeteget változott, de ezt leginkább akkor vettem észre, mikor már kimenekültünk és visszatértünk Égikertbe. Újra együtt voltunk, egymás mellett teltek el a napjaink. Változott, nem tudom igazán, hogy milyen irányba, és merre tovább neki, ha én végleg Baelish mellé kerülök, de kíváncsi vagyok, hisz Olenna nagymama után övé lesz Égikert, Tyrell-házjövője leginkább az ő vállain nyugszik, most, hogy Cersei az összes Tyrellt majdnem elpusztította. Rosszul áll a Tyrell név, de nem reménytelen helyzetben.
Másnap indultam volna Sasfészekbe, meglátogatni drága jegyesemet, és kiismerni, hogy mi fán terem, így mindenképp el akartam testvéremtől személyesen is búcsúzni, ki tudja, hogy mikor fogjuk újra egymást látni. Olenna mama nem avatott be, hogy Lorassal mi lesz itt Égikertben, hiszen neki kell átvenni lassan az igazgatást. És amúgy is érdekelt, hogy mit gondol, hiszen mikor a szövetség meg lett pecsételve az én kezemmel, nem mondott semmit, nem is nagyon került szóba a téma, pedig megtörtént egy ideje. Noha, én vagyok életem kovácsa, bízok benne, Olenna mama tényleg meglátta Petyrben a lehetőséget, ami előrébb vihet minket, engem.
Lesétáltam a lépcsőkön, le az udvarba, annak is a hátsótraktusa felé a kertben, hátha ott találom meg Lorast, de lehet a pályán, mert hogy szobája üresen tátongott. Nem is kellett sokáig keresnem, míg elgondolkodó arcát meg nem láttam és egy kedves mosollyal tértem mellé.
- Loras, csatlakozom – vettem fel az ő sétatempóját, bármerre is haladjon. Égikert szép volt, azonban azoknak, akik mindennap látják és akik látták Királyvárat, kissé talán monoton, vagy legalábbis nekem túl távoli, ide minden későn jut el, de a szentély óta azért kicsit másképp gondolok a helyre. Biztonság… Talán. Otthonom.

♛ Bocsánat a pár nap csúszásért >-< ♛


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ser, vitéz lovag


Tartózkodási hely : Égikert


TémanyitásTárgy: Re: Temporary goodbye   Szomb. Márc. 24, 2018 9:32 pm

♕ Átmeneti búcsú ♕
Margaery & Loras
Csendesen sétálgattam Égikert udvarán. Élveztem a napsütést, melynek ekkorra már megtudtam a valódi értékét. Abban a cellában alig volt fény, elzárták előlem, csak félhomályban ültem egész nap, és vártam, hogy elérkezzenek kínozni engem. Azt kívánták elérni, hogy megőrüljek, megtörjek, majdnem elérték a céljukat. A szentélyben történtek mindenkit megviseltek. Nagymama családja majdnem kihalt, Margaery távol került a hatalomtól és majdnem megölték, engem meg elárultak, tömlöcbe vetettek, kínoztak és megtörtek. Vagyis azt hitték, hogy megtörtem. Erősebb lettem eme eset után, mint azelőtt, s ezzel tisztában voltam. Felüdítő volt itthon lenni, biztonságban, főleg így, hogy már a Mások támadásának veszélye se fenyegetett minket.
Merengtem, s valami oknál fogva eszembe jutott az az áruló szeretőm, Olyvar. Ellenem tanúskodott a tárgyalásomon, miatta tudtak bezárni engem és Margaeryt, s ezért én gyűlöltem őt. Megfogadtam magamnak, hogyha még egyszer meglátom azt a mocskot, kettéhasítom, ha Égikertbe teszi a lábát, akkor elfogom, és egy tömlöcben fog megrohadni.
A gondolataimat húgom hangja szakította meg. Tudtam, hogy következő reggel már indul is a jegyeséhez, Petyr Baelishez. Nem kedveltem ezt a férfit, Renlynek se volt a szíve csücske. Egy gyáva, áskálódó kurvapecér volt, és ebből nagyon jól megélt, s jól megmászta a ranglétrát.
Mikor Margaery bejelentette, hogy csatlakozik, én halványan mosolyogva bólintottam, és kitartottam a karomat, hogy belém karolhasson.
– Hogy vagy ma? – érdeklődtem udvariasan. Kicsit zavart voltam, hisz nem tudtam mit mondjak, kissé kábának tűnhettem, mivel annyira elmerültem a gondolataimban. Mindig is jellemző volt rám ez az elgondolkodás. Nagy nehezen sikerült megnyikkannom ismét. – Holnap indulsz? Hogy leszek meg nélküled? – sóhajtottam egy nagyot még mindig mosolyogva. Borzasztóan hiányozni fog nekem, de tudom, hogyha Kisujjban Olenna nagyi lehetőséget látott, akkor Margaery bizonyára nagy hatalomra fog szert tenni a birodalomban. Én meg csak reménykedni tudok, hogy ez a férje nem fog úgy járni, mint az előzőek, Margaery borzasztó ideges lenne, ha nem sikerülne a terve.
Megjött a reag, ahogy ígértem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Lady, nemes úrnő


Tartózkodási hely : ♕ Égikert


TémanyitásTárgy: Re: Temporary goodbye   Szer. Ápr. 04, 2018 4:30 pm
Margaery & Loras
You are the only one, with who I don’t play
Azt hiszem, mindenkinek megvan a maga átka. Valami, ami tönkreteszi őket, vagy tönkre teheti. Ez alól én sem vagyok kivétel, hiszen az ördög egyik küldöttével paktálok le, azzal, hogy hozzá megyek Lord Baelishez majd.
Emlékszem még, amikor mindketten Renlyhez tartoztunk, mennyire élvezte az életet, mennyire elmerült Renly adta világban, aztán az események felgyorsultak és muszáj volt a komolyság és felelősségtudat lépcsőire lépni. A szentélybeli robbantás mindenkinek intő jel volt, hogy Cersei mindent képes lenne feláldozni, csak azért, hogy a királynő maradhasson, még Tomment is képes volt.. Beteg elme miket szül, és én csak reméltem, hogy a királynői vágyam nem tett groteszké, nem tett olyanná, mint Cersei. Megvetettem, gyűlöltem, és nem azért mert engem akart tönkre tenni, hanem mert Lorast akarta… A bátyámat, majdnem sikerült is neki, ezen kívül pedig szinte kiirtotta a Tyrell-házat. Nincs semmi, amiért kedvelhetném, maximum, hogy ennyi fiúgyermeket hozott a világra.
Mosolyogva karoltam belé, vettem szemügyre az arcát, megzavartam, meglehet. De mostanában oly keveset beszélgettünk… Megváltozott, nem azt mondom, hogy rossz irányba, csak Loras is más lett. Ez nem baj, hisz mind folyamatosan változunk, csak én most vettem észre. Ennyire vak volnék?
- Köszönöm kérdésed. Azt hiszem, jól. Kicsit talán feszülten a holnapi nap miatt, de összességében jól, nem panaszkodhatok semmire – ingattam a fejemet ide-oda. Mi lesz holnap? Nem tudtam megmondani, Petyr maga volt a rejtély, akit meg kell fejtenem és meg is fogok fejteni. – Jó magad? – Egy pillanatra felnéztem az égre. Égikert nem volt annyira a szívem csücske, de a szentély után átrendeztem magamban a hozzá való viszonyulásomat. Lehet, hogy távol Királyvártól, de az egyetlen hely, ahol nem kell a hátam mögé néznem, hogy éppen ki akar hátba szúrni.
- Igen, holnap napfelkelte után – bólintottam egyet, végül mosolyom elhalványodott. – Te is hiányozni fogsz, de úgy hiszem, megleszel. Égikert csak rád vár – Ő a hivatalos örökös, még ha Olenna nagymama keze ott van a vezetőségben, de ő sem fog sokáig élni, Lorasra fog hárulni a Tyrell-ház neve. Ezt lehet látni, idő előtt fel kell fogni, mert váratlanul érve csak időt vesztenénk. Most kell erősnek lennünk, mikor ilyen kevesen vagyunk ebben a vészterhes időben. – És vissza fogok jönni még az esküvő előtt, hogy mindent elsimítsunk időben. – Egyszer Lorasnak is meg kell házasodnia, nem tudom, ezen mennyit elmélkedik, mert biztosan, hisz a kard ott lóg a feje fölött. Tudom, tisztában vagyok vele, de a házasság nem egyenlő a szerelemmel, sosem volt az… Vannak dolgok, amik kötelezőek, és túl kell rajtuk lenni. Valamit valamiért…

♛ Bocsánat a pár nap csúszásért >-< ♛


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Temporary goodbye   

Vissza az elejére Go down
 
Temporary goodbye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Westeros :: Síkvidék :: Égikert-
Ugrás: