HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték

Reszkető-tenger
Nyla Florent Emptyby Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
Nyla Florent Emptyby Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
Nyla Florent Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
Nyla Florent Emptyby Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
Nyla Florent Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pm


Dorne-i herceg fakó lovon
Nyla Florent Emptyby Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
Nyla Florent Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
Nyla Florent Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
Nyla Florent Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
Nyla Florent Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
Nyla Florent Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
Nyla Florent Emptyby Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
Nyla Florent Emptyby Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
Nyla Florent Emptyby Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
Nyla Florent Emptyby Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
Nyla Florent Emptyby Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
Nyla Florent Emptyby Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
Nyla Florent Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
Nyla Florent Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share
 

 Nyla Florent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Nyla Florent
Nyla FlorentTartózkodási hely : Királyvár


Nyla Florent Empty
TémanyitásTárgy: Nyla Florent   Nyla Florent EmptySzomb. Feb. 03, 2018 8:21 pm

Nyla Florent


Becenév: Nyla

Nem:

Kor: 18 év

Születési év: 287 AC

Családi állapot: eljegyezve

Tartózkodási hely: még Királyvár...

Származási hely: Édesvíz

Lojalitás: Florent-ház, szükségszerűen Lannister-házCsaládom


Atyám: Steffon Florent, a királynő pénzmestere, kistanácsának tagja. Mindig nagyon jóban voltunk, egészen kicsi korom óta szerettem apa nyakán lógni. Pici Nylának ő volt a mindene, a hőse, a legjobb, a legfontosabb, az egyetlen. Ez azóta sem múlt el teljesen, legfeljebb csak elhalványult, ahogy felnőttem és már nem az a naiv kislány voltam, aki ötesztendősen alig várta, hogy ő lehessen a kicsi hercegnő, akit az apja (a herceg) elvisz a lován vágtázni egyet. Már felnőtt ember vagyok, többet tudok, de atyámat ugyanannyira szeretem, amennyire eddig is tettem. Ez sosem fog elmúlni.

Anyám: Kétéves voltam, mikor meghalt, nem emlékszem semmire róla, a mosolyán kívül. Azt mondják, azt tőle örököltem. Semmit nem hagyott hátra nekem ezen és a hiánya okozta űrön kívül.

Jegyesem: Nem olyan régen jegyeztek el Jaime Lannisterrel. Sosem kértem, hogy ez megtörténjen, nem akartam még férjhez menni, pláne nem valaki olyanhoz, akiről nem sok jót lehetett hallani az elmúlt sok év során, akinek az ikertestvére volt a legfontosabb nő az életében és aki atyámnál is idősebb lehet. Azért nem adtam fel mindent emiatt, még reménykedem benne, hogy tisztességesen és probléma nélkül tudunk majd egymás mellett élni az életünket.

Testvéreim: Egyetlen húgom van, az én kicsi Emmym. Még a mai napig nem tudtam megérteni, hogyan lehetséges az, hogy annyira hasonlítunk egymásra, de mégis teljesen mások vagyunk. Mindkettőnk kezében sokat forognak a könyvek, de amíg ő a versesköteteket bújja, én a történelmet, a valóságot tanulom és olvasom. Ugyanúgy szeretjük apánkat, de ellenben velem ő könnyen összekap vele. Egyformák vagyunk, mégis mások, ez pedig így van rendjén. Szeretek anyja helyett is anyja lenni, vigyázni rá, segíteni neki mindenben és óvni a bajoktól. Megrémiszt a gondolat, hogy mi lesz vele nélkülem... és énvelem őnélküle.

Így jellemezném magam...

Nem hiszem, hogy sokan tudnának objektíven nyilatkozni magukról, de azért teszek egy próbát. A húgommal ellentétben nekem nem szokásom az álmodozás, szeretek két lábbal a földön járni és azzal foglalkozni, ami valós. Sosem láttam értelmét annak, hogy álmokat kergessek, úgy minden csalódás nagyobb. Többnyire nyugodt vagyok és visszafogott, pontosan tudom, hol a helyem és mik a feladataim és nem próbálkozom semmi olyasmivel, amivel nem lenne szabad. Kiskoromban nem mindig voltam ilyen, szerettem a merész próbálkozásokat, kimászni a torony ablakába, ahol a hálószobám volt, ezzel ráijesztve atyámra. Mostanra ez már elmúlt, mondjuk úgy, megértem rá, hogy ne akarjak ilyesmiket tenni. Nem ismerem a leendő férjem, de nem akarok neki csalódást okozni, hiszen az lenne a legrosszabb kezdet egy házasságnak. Éppen ezért az utóbbi időben sokkal jobban figyelek arra, hogy megfelelően viselkedjek, ami szerencsére nem okoz nekem gondot. Azért én sem vagyok túlságosan tökéletes és vannak dolgok, amik nagyon felbosszantanak, olyankor viszont teljesen elveszítem a fejem és nem tudok olyan szépen viselkedni, ahogy szükséges lenne. Ez szerencsére csak ritkán esik meg, elég kevés az olyan ember, aki annyira fel tud bosszantani, hogy ne bírjak viselkedni utána, máskülönben mindent nyugodtan tűrök és ugyanígy oldom is meg a felmerülő problémákat. Egyébként nem szeretem túlzottan az emberek társaságát, jobb szeretek egyedül lenni vagy azokkal az emberekkel, akik közel állnak a szívemhez - atyámmal és Emmyvel. Amikor magányos vagyok, többnyire olvasással töltöm az időmet, szeretem az olyan könyveket, amikből megtudhatok mindent azokról a távoli helyekről, ahová sosem fogok eljutni és szívesen olvasok a történelemről is, hőstettekről, elbukott csatákról, de még jelentéktelennek tűnő apróságokról is.

Történetem

Szüleim első gyermeke voltam, leány, őket ez viszont a legkevésbé sem zavarta. Sokan nem szeretik, ha nem fiuk születik legelőször vagy még rosszabb, egyáltalán nem is születik, ők viszont nem foglalkoztak ezzel. Az első pillanattól kezdve szeretve éreztem magam, biztonságban és boldogan a családommal, ami sajnos úgy látom, nem éppen gyakori a világban. Éppen ezért nevezhetem magam szerencsésnek, életem első két éve legalábbis így telt, teljes nyugalomban és boldogságban, ami minden gyermeknek adott kellene, hogy legyen. De mint minden jó, ez is egyszer véget ért.
Nagyon vártam a kistestvérem érkezését, már akkor rettenetesen boldog voltam, amikor anyám leültetett maga mellé és elmondta, hogy hamarosan nem leszek egyedül. Aprócska voltam még, talán fel sem fogtam igazán, mit jelent az, hogy testvér, és az emlékeim sem tiszták igazán, de a boldogság érzésére még emlékszem. Ahogy a mérhetetlen szomorúságra is, ami hónapokkal később fogadott.
Anya meghalt. Nem is tudom, apa hogyan tudta megértetni velem, hogy mi történt, hogy miért nem láthatom többet az anyámat, miért egy szoptatós dajka gondoskodik a kishúgomról és miért is történt mindez. De sikerült neki, hamar megértettem, mi történt, és ha egy kisgyermek fejével nem is igazán fogtam fel teljesen, de tudtam, hogy ez mit jelent és hogy szomorúnak kell lennem. Az is voltam, de igazán csak évek múlva éreztem anyám hiányát, amikor már teljesen meg tudtam érteni, hogy mit is jelent ez. Apa előtt sosem mutattam ki, nem akartam, hogy rosszul érezze magát, ahogy Emmelyne mellett is igyekeztem tartani magam. Idővel pedig teljesen elmúlt az érzés, már csak alkalmanként jut eszembe anyám és hogy hiányzik, de megtanultam élni ezzel a tudattal.

Ha rám nézel

Alacsony vagyok, de nem feltűnően kisebb a legtöbb ifjú hölgynél, akit ismerek. Atyám sem a legmagasabb férfi és ha az emlékeim nem csalnak, anyám igazán apró termetű volt. Sötét szemeim vannak, amit biztosan nem apától örököltem és hosszú, aranyszőke hajam, olyan, mint a Lannistereké, pedig semmi közöm nincsen hozzájuk. Azt hiszem, anyámra emlékeztetek a leginkább, de ezt mások könnyebben meg tudnák mondani, az én emlékeim elég darabosak. Legtöbbször az arcomon ül egy halvány mosoly, ahogy azt egy ladynek kell is, csupán tőlem ez természetes. Nem foglalkozom sokat ékszerekkel, nem szeretem őket, csak néha, alkalomadtán viselek egy nyakláncot vagy fülbevalót. Az öltözködésem mindig alkalomhoz illő, sosem túldíszített vagy feltűnést keltő, szeretem az egyszerű ruhákat.

Westeroson nincsenek titkok...

Vágyaim: Szeretném, ha a húgom nélkülem is boldogulna majd Királyvárban és vigyáznának egymásra apával.
Ha én ülnék a Vastrónon: Nem nekem való fantáziálás
Ha bárhová elmehetnék: Érdekelnek a távoli helyek, de nem annyira, hogy el akarjam hagyni értük a családomat, akár csak egy rövid időre is. Megelégszem azzal, ha olvashatok róluk.
Ha másnak születtem volna: Nem szoktam ezen gondolkodni, meg vagyok elégedve az életemmel.
Ami kedves számomra: Apa, Emmy, a lovam és az összes könyv, amit valaha is a kezemben forgattam.
Amit utálok: Az álszent embereket, a gonoszságot és azt, ha valaki nem képes elismerni, hogy tévedett. De ez csak néhány azok közül, amik nagyon felbosszantanak, sajnos elég sok van belőlük.
Tulajdonom: Ami minden lady tulajdonában áll: ruhák, ékszerek, ajándéktárgyak. Emellett van egy szénfekete lovam, Syrax.
Playby: Celina Sinden
Vissza az elejére Go down
 
Nyla Florent
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Fellegvár könyvtára :: Akik a történelmet írták :: Karaktereink-
Ugrás: