HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték
Reszkető-tenger
by Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
by Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
by Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
by Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
by Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pmDorne-i herceg fakó lovon
by Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
by Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
by Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
by Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
by Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
by Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
by Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
by Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
by Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
by Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
by Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
by Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
by Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
by Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share | 
 

 Matters of Importance ● A Véreb, a Farkaskölyök és a Férfi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Lady, nemes úrnő


Tartózkodási hely : Deres


TémanyitásTárgy: Matters of Importance ● A Véreb, a Farkaskölyök és a Férfi   Szomb. Szept. 22, 2018 5:09 pm● Matters of Importance ●
Napokig magam alatt voltam, miután Jaqen H’ghar elment. Ahogy ígérte, Rellack Jerem belátható időn – talán két napon – belül halott volt. De az én jókedvem kék egére nem ez az, ami felhőt vetett.  Megint elment, megint senki lett, és megint összetörte Arya Stark szívét. Azt hittem, azt reméltem, hogy a szavaim áthatolnak az arcain, az összesen, és megérti, hogy nem gyermeki szeszély vagy személyes önzőség lapul a szándékaim mögött, hanem kötődés. Oly tiszta, mint egy fehér lap. De nem így lett, és ismét csak el kellett fogadnom, hogy bármit csinálok, ha megfeszülök sem érem utol Jaqen H’ghar-t. Pedig egy világban járunk, hát hogy nem látja? Szükségem volt rá, még nem tudtam elengedni… De ő már döntött helyettem.
A dolgokat a Véreb érkezése sem könnyítette meg. Bárki frászt kapna, ha valaki, akit halottnak hitt, mert maga gondoskodott róla, hogy halott legyen, megjelenne a kapujában, csontig átfagyva, időjárás által megcibálva, majd olyan dolgokat mondana, amik felkavarják a rég lecsillapodottnak vélt állóvizet, kegyetlenül felszaggat pár régi sebet, és még a konyhából is kiesz. Pár napig vendégül láttam a Vérebet, hagytam, hogy kialudja magát, és kellően átmelegedjen, mert ami Deresen túl vár ránk… Nos, ki tudja, mi vár ránk Deresen túl. Egy volt csak biztos, hogy a hátunk mögött kell hagynunk Westeros-t. Az indulás reggelén mindent elintéztem. Meg akartam keresni Sansát, hogy beszéljek vele arról, ami a szívemet nyomta, de nem találtam sehol. Rég elmúltak már azok az idők, amikor olyan apró voltam, hogy egy lovon kellett utaznunk, így két paripát készíttettem elő – egyet a Vérebnek, és egyet magamnak. Tű-t tényleg csak alváshoz csatolom le az övemről, de aznap reggel többször is ellenőriztem, nálam van-e. Összepakoltam pár garnitúra ruhát, mindenféle időjárásra készülvén, ezt a nyereg mögé rögzítettem. Aztán csak vártam. Már régen lebeszéltük a napot és az órát, amikor elhagyjuk a Vérebbel Deres-t, így nem aggodalmaskodtam a férfi hiányán. Amikor végre megjelent, ellöktem magam az istálló oldalától.
- Na végre – kezdtem neki – Remélem, kipihented magad. Ma szerencsére nincs olyan hideg, mint akkor, amikor érkeztél.
A lovam körül matattam, az utolsó simításokat végeztem.
- Indulhatunk? – kérdeztem végül, és amikor helyeslő választ kaptam, biccentettem.
El sem hiszem, hogy erre vetemedtem. Ismét itt hagyom Derest, a családomat, az otthonomat, annyi kedves arcot… Miért is? Oh igen… Magam elé idéztem Cersei Lannister elégedett somolygását azon a napon, amikor lefejeztette atyámat, és több kérdésem nem is volt. Felhúztam magam a lovam nyergébe, és kifelé léptettem, át Deres kapuján. Hosszú percek teltek el úgy, hogy nem szólt egyikünk sem, mire végre megtörtem a csendet.
- Hol kezdjük a keresést? – fordultam a férfihoz, remélve, hogy ő kész tervvel készült, és ha Cersei tartózkodásában nem is biztos, legalább a bátyjáét tudja.

The Hound, The Wolf & The Man
438 szó | Remélem, lehet vele dolgozni | mood |?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tartózkodási hely : Jelen pillanatban Braavosba tartok


TémanyitásTárgy: Re: Matters of Importance ● A Véreb, a Farkaskölyök és a Férfi   Vas. Szept. 23, 2018 10:59 pmArya, Jaquen

& Sandor ©️️️️️️️️


Nem hittem volna, hogy a Farkaskölyök ilyen könnyedén belemegy az alkuba. Vártam volna, hogy ladység így, nemesi kötelesség amúgy, de meglepetésemre nem kellett annyit győzködni, hogy vegye a nyakába a világot az oldalamon, mint azt gondoltam volna.
Úgy tűnik, hogy végső soron csak Stark ház családfájának egy vadhajtásából faragták és nem tűri meg azokat a nemesi kötelességeket a nyakában, amikre a neve kötelezné.
Bár a származásom révén nekem is kellene, hogy ilyen terhek lógjanak a nyakamban, a féltökű apám rossz helyzetfelismerésének hála soha nem kellett foglalkoznom ilyen problémákkal. A szőke fattyú védelméhez bőven elég volt, hogy nagy, erős és olyan ronda vagyok, hogy szenet lehet velem bányászni.
Alaposan kihasználtam azt a néhány napot, amíg az utazást előkészületei folytak. Nem zavartattam magam azzal, hogy hozzászokjak a takaróhoz és a vetett ágyhoz, de kiélveztem, hogy néhány napig emberhez méltó módon tudok aludni térni és nem kell arra kelnem az éjszaka közepén, hogy szállingózik a hó.
A tisztességes koszt és kvártély haloványan ugyan, de finomított az örökké kedveszegettnek tűnő ábrázatomon is és kevesebbszer éreztem késztetést arra, hogy ne válogassam meg a szavaimat, ha egy kis időt el kellett töltenem a vár úrnőjének, intézőjének, vagy más jelentősebb személyének közelében.
Arya-n viszont láttam, hogy az alkunk ellenére még mindig nem tudja hova tenni, hogy csak úgy felbukkantam Deresben és közös bosszúállásra hívom.
Nem kárhoztatom érte. Én se tudnék egyhamar napirendre térni afelett, ha egy olyan emberrel kellene osztoznom, akiről azt hittem, hogy a szart is kitapostam a beleiből.
Az indulás előtti néhány napot nem csak azzal töltöttem, hogy alaposan kipihenjem magam.
A Lobogó nélküli testvériség félnótásaitól zsákmányolt vért és penge ugyan eddig jól szolgált, de nem olyan emberek ellen kellett használnom, mint Gregor.
Deres kovácsa elborzadt a munka silányságától, amikor megmutattam neki a páncélomat és a kardomat. Mivel jobban kedvelte a kisebbik Stark lányt mint Sansát túlbuzgóságában felajánlotta, hogy rám igazít egy láncinget és kovácsol nekem egy hozzám méltó kardot. Nem ellenkeztem, de valahol meglepett, hogy az emberek tudnak ilyen önzetlen módon viselkedni.
Nem igazán tudtam mit kezdeni ezzel a szívességgel, de segítettem neki a tüzet szítani a kohóban amíg dolgozott. Legalább addig is sem fáztam, ami Deresben nagy szó. Az indulás előtti napon vittem a kovácsnak egy flaska bort és néhány pohár mellett elmeséltem neki a Fekete vízi csata rám eső részét.
Másnap reggel az új láncingemmel és a kardommal az oldalamon vezettem ki a felnyergelt lovamat az istállóból.
- Lehet, hogy ti északiak különbséget tudtok tenni hideg és hideg között, de nekem akkor is majd letörik a farkam ebben az időben. - mondtam neki miközben megigazgatottam a páncél alatt a vastag bundát majd a kengyelbe akasztottam a lábam és felültem a nyeregbe
A kérdésére bólintok, majd óvatosan a lovam véknyába vágtam a sarkam, hogy léptetésre sarkaljam.
Mikor már biztos távolban járunk a vártól a lány egy kérdést intéz hozzám.
- Sok kalmár suttogta, hogy Braavosban a Vasbanknak akadt egy nagyon hatékony behajtója. Hallgatag és termetes, az arcát pedig soha senki nem látja. - fordulok félig Arya felé - Nem tudom, mennyire megbízható a szóbeszéd, de amiket a félrészeg beszélgetésekből kihallgattam azt mondatják velem, hogy érdemes lenne utána nézni. Cersei egy alávaló ribanc, de megvan a magához való esze. Ha Gregort a Vasbank rendelkezésére bocsájtja a jelentős tartozások behajtásakor, abból ő is sokat nyerhet.

Fuck the king!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Matters of Importance ● A Véreb, a Farkaskölyök és a Férfi
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Senkiföldje :: Valahol a világban-
Ugrás: