HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték

Reszkető-tenger
Daenerys Targaryen Emptyby Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
Daenerys Targaryen Emptyby Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
Daenerys Targaryen Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
Daenerys Targaryen Emptyby Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
Daenerys Targaryen Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pm


Dorne-i herceg fakó lovon
Daenerys Targaryen Emptyby Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
Daenerys Targaryen Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
Daenerys Targaryen Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
Daenerys Targaryen Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
Daenerys Targaryen Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
Daenerys Targaryen Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
Daenerys Targaryen Emptyby Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
Daenerys Targaryen Emptyby Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
Daenerys Targaryen Emptyby Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
Daenerys Targaryen Emptyby Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
Daenerys Targaryen Emptyby Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
Daenerys Targaryen Emptyby Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
Daenerys Targaryen Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
Daenerys Targaryen Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share
 

 Daenerys Targaryen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Daenerys Targaryen
Daenerys TargaryenTartózkodási hely : Királyvár


Daenerys Targaryen Empty
TémanyitásTárgy: Daenerys Targaryen   Daenerys Targaryen EmptyPént. Aug. 10, 2018 1:50 pm

Daenerys Targaryen


Becenév: DANY, KHALEESI

Nem:

Kor: 21 ÉVES

Születési év:  284AC

Családi állapot: ÖZVEGY

Tartózkodási hely: KIRÁLYVÁR

Származási hely: SÁRKÁNYKŐ

Lojalitás: KORONACsaládom


Atyám: II. Aerys

Anyám: Rhaella

Férjem/Feleségem/Jegyesem: Kahl Drogo (+)

Gyermekeim: Drogon, Viserion, Rhaegal, Rhaego(+)

Testvéreim: Viserys, Rhaegar (+)

Így jellemezném magam...

Volt idő, amikor félelem marta szívem és tartotta fogságban elmémet. Viserys megtanított arra, milyen ne legyek, ha egy napon visszaszerzem, ami a Targaryeneket illeti. A sárkány vére folyik az ereimben. Khal Drogo megtanított arra, hogyan legyek erős. Alkalmazkodom bármilyen körülményhez és soha nem adom fel, mert a sárkány az utolsó légvételéig küzd. Tűzzel és Vérrel. Mindig tudtam, hogy nehéz lesz az út és ha királynő leszek sem lesz egyszerűbb. Most már tudom, hogy erre születtem és a szívem elég kemény ahhoz, hogy bölcsen és igazságosan járjak el. Mindaddig, amíg nem támadsz ellenem, szívesen látlak. Van azonban valami, amit nem bocsátok meg és nem hagyok büntetlenül: az árulást. S vésd jól a fejedbe: a sárkányaimra a gyermekeimként tekintek. Ha nekik próbálsz ártani, azzal nekem ártasz.

Történetem

A bátyámmal, Viserys-szel Essosban nőttünk fel. Ott töltöttem életem nagy részét, nap mint nap azt hallgatva, miként vesszük vissza, ami minket illet, s hogyan lesz Viserys-ből király, hogyan foglalja majd el a Vastrónt. Céljai érdekében nőül adott egy dothraki törzsfőnökhöz, Khal Drogo-hoz. Mellette szólt, hogy kiváló harcos, aki még sosem vesztett csatát. Viserys sereget remélt tőle, ezért adott neki ajándékba, elnyerve a kegyeit és az ígéretét, hogy megadja a kellő támogatást bátyám terveihez. Ha rajtam múlt volna, másképp döntök, hiszen mindig azt reméltem, hogy Viserys felesége leszek, s hogy gyermekeink így megőrzik a tiszta Targaryen vérvonalat.
Az esküvő napján számos ajándékot kaptam. Illyrio tanácsos megajándékozott három gyönyörű, megkövült sárkánytojással. Szívem azonnal nagyot dobbant és a Drogo-tól kapott hófehér kanca mellett a legszebb ajándék volt, amit csak adhattak nekem. Ezen az estén megismertem a Khalassarhoz csatlakozó Jorah Mormont is, a számkivetett lovagot, akiről ekkor még csak keveset tudtam. Az első napok nehezen teltek. A Khalassarral tartottam, mint Drogo felesége, s mert nem szoktam hozzá az állandó lovagláshoz, a nyereg kihorzsolta combjaimat, állandó fájdalmak gyötörtek. Drogo sem bánt finoman velem. Idővel azonban megtanultam a dothrakiak nyelvét, s azt is, hogyan szelídítsem meg a férfit, akinek ajándékba adtak. Megtanított arra, milyen egy jó vezető, aki sosem veszít. Beleszerettem és érzéseim nem maradtak viszonzatlanok. Már szerelmünk gyümölcsét hordoztam a szívem alatt, amikor Viserys türelme fogyni kezdett és halálosan megfenyegetett. Drogo viszonzásul végzett vele, s azon az éjszakán világossá vált előttem: ő sosem volt sárkány, mert a sárkányt nem pusztítja el a tűz.
Miközben fosztogatva keresztülhaladt a Khalassar egy városon, Drogo megsérült. Karcolásnak tűnt csupán,ám hamar világossá vált előttem, a vágás mélyebb és súlyosabb, mint amilyennek tűnik. Miután Drogo leesett a lováról, egy maegi segítségét kértem, aki lelkesen ajánlkozott. Akkor még nem sejtettem, hogy elveszi tőlem a férjemet, Napomat és Csillagomat, akit akkor saját kezemmel kellett a halálba küldenem. A szívem ott és akkor darabokra tört. A maegi jóslata ott visszhangzott a fejemben. "Drogo akkor él majd újra, ha a Nap nyugaton kél és keleten nyugszik, ha a tenger kirszárad, és ha a hegyeket elfújja a szél." Nem hagyhattam őt úgy. Nem ment. Halála előtt a Khalassar egy része elhagyott, hiszen a nagy Khal nélkül nem láttak okot a maradásra. Azok, akik velem maradtak, máglyát állítottak, hogy elbúcsúzzunk a nagy Khaltól.
Én magam a sárkánytojásokkal együtt léptem fel a máglyára. Egész éjjel, hatalmas lángokkal lobogott a tűz, reggelre minden elégett. Hamu és por maradt csupán. Hamu, por, én... és a sárkányaim, akiknek szeretteim után a Vyserion, Drogon és Rhaegal nevet adtam.
Ezután újszülött sárkányaimmal én is újjászülettem. A lovagot, ami után megtudtam, ki is valójában és mi hozta el hozzám, elküldtem. Essoson keresztül haladva a megmaradt Khalassarral, a lovaggal és a hozzám hű emberekkel a Rabszolgaöböl felé tartottam. Felszabadítottam a rabszolgákat, pénzt és hadsereget gyűjtöttem. Meerenben hosszabb időt töltöttem, felszabadítva a Makulátlanokat és szembeszállva a Hárpia Fiaival. Hogy fékezzem ellenállásukat, újranyitottam a küzdővermeket, eleget téve kérésüknek. Ha nem lett volna elég problémám, Jer Jorah ismét feltűnt, magával hozva a túszul ejtett Tyrion Lannistert. A lovagot menesztettem, Tyrion azonban velem maradt, mint segítőm. Jorah a küzdőtéren megment egy az életemre törő Hárpiától, bizonyítva hűségét. A hatalmas zűrzavar előcsalja Drogont, aki lángra lobbantja a Hárpiákat és bár megsérül, mégis felenged a hátára, hogy elvigyen Meerenből. Akkor találtak rám a khalok, akik Vaes Dothrakban az özvegyek közé zártak, s ismét cselhez kellett folyamodnom. Az ítélethozatalkor a zárt helyiséget felgyújtva halálra ítéltem a khalokat, míg én sértetlenül léptem kis a lángok közül, kivívva ezzel a dothrakiak tiszteletét, csodálatát és hűségesküjét. A seregemmel, támogatóimmal, sárkányaimmal és a segítőmmel hamarosan a tengeren hajóztam Westeros felé. Viharvég és Sárkánykő partjain kikötve úgy döntöttem, több oldalról is ostromolni kezdem Westeros fővárosát, hiszen Cersei Lannister nem hajlott a békés megoldásra. A Lannisterekben nem lehet megbízni, kivéve a segítőmként mellettem maradó törpét, aki talán csak a sors tréfájaként született Lannisternek. Ő és Lord Varys olyan ismeretekkel rendelkeztek Királyvárról, amelyek sokat segítettek. Az ő tudásuk, a sárkányaim és seregem a Makulátlanokkal kiegészülve végül győzelemhez vezettek.Miután a korona az enyém lett, Cersei-t Essosra száműztem, meghagyva az életét. Igyekszem megőrizni korábbi módszereimet az uralkodást illetően. Nagy segítségemre van segítőm, Tyrion, s tanácsosaim: Lord Varys, Ser Jorah, Missandei és Szürke Féreg. Hamar ráébredtem azonban, hogy itt, a nyugati területeken nem mindig működnek az uralkodási módszereim és döntéseimnek hatalmas súlya van. Ha a dothrakiakat nem tudom féken tartani és nem tudnak beilleszkedni a szabad nép soraiba, hamarosan súlyos döntésekre kényszerít majd. A nemrég mellém szegődő Rydan lovag, a tanácsosaim és a segítőm talán nem hagyják, hogy helytelen döntéseket hozzak és segítségükkel megoldást találok az egyre nagyobb elégedetlenséget kiváltó problémákra.

Ha rám nézel

Jellegzetes, ezüstfehér tincseimet, s lilás íriszeimet a vérvonalamnak köszönhetem. Az Essosban töltött évek alatt minden téren az egyszerű tisztaság jellemezte küllememet. Mára ez sokat változott. Hajamat változatos fonatok jellemzik, öltözködésemet tekintve pedig egyszerre ügyelek a kényelemre, a méltóságteljes megjelenésre és a biztonságomra. Királynőként nem vetem meg az ékszereket sem, minden darab jelentőséggel bír csekély gyűjteményemben.

Westeroson nincsenek titkok...

Vágyaim: Megkapni MINDENT, ami engem illet. Újra látni Drogo-t
Ha én ülnék a Vastrónon: Helyreállna a rend és megtennék mindent, hogy méltó legyek a nevemre.
Ha bárhová elmehetnék: Néha egy-egy napra a múltból.
Ha másnak születtem volna: A széllel vágtató paripa lennék.
Ami kedves számomra: A sárkányaim és mindazok, akik mellettem állnak. Már tudom, milyen sokat jelent, ha valakiben megbízhatok.
Amit utálok: Ha bántják a sárkányaimat.
Tulajdonom: Westeros. A sárkányaim. Az emlékeim, amelyek táplálnak, és amiket senki sem vehet el tőlem.
Playby: Emilia Clarke
Vissza az elejére Go down

Petyr Baelish
Petyr Baelish
Lord, nemes nagyúr


Tartózkodási hely : Sasfészek


Daenerys Targaryen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daenerys Targaryen   Daenerys Targaryen EmptySzomb. Aug. 11, 2018 11:26 pm

Elfogadva

Nincsen nálunk fontosabb szereplő mint maga a királynő, éppen ezért különösen fontos, hogy egy igazán jó karakter legyen belőle. Te ezt teljesítetted, pontosan olyanra hoztad, amilyennek lennie kell és a karakterfejlődés felé vezető út továbbra is nyitott maradt számára. Lényeg a lényeg, nagyon jól megírtad ezt a karaktert és alig várom, hogy láthassunk játék közben is!
Foglalózz, és mehet is a játék!

Vissza az elejére Go down
 
Daenerys Targaryen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Fellegvár könyvtára :: Akik a történelmet írták :: Karaktereink-
Ugrás: