HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
Idövonal
305 AC - Az oldal történetének indulási ideje

304 AC - Ramsay Bolton és Jaenis Karstark eljegyzése

304 AC - Petyr Baelish és Margaery Tyrell eljegyzése

303 AC - Jaime Lannister felmentése a Királyi Őrségből, megválasztása mint Casterly-hegy ura és a Nyugat Őrzője

303 AC - Daenerys Targaryen Westerosra érkezése, a trón átvétele, Cersei Lannister száműzetése

303 AC - Petyr Baelish és Ramsay Bolton szövetségre lépése

303 AC - A hatodik évad vége
Chatbox
Vándorok
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (36 fő) Pént. Feb. 02, 2018 5:29 pm-kor volt itt.


Dalnokok zengték

Reszkető-tenger
Myrcella Baratheon Emptyby Tenarie Adaire
Kedd Nov. 06, 2018 6:07 pm


Észak nem feleljt
Myrcella Baratheon Emptyby Laerys Drennelion
Pént. Nov. 02, 2018 1:27 pm


Halloweeni borzongás
Myrcella Baratheon Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Okt. 25, 2018 6:49 pm


Hírek
Myrcella Baratheon Emptyby Margaery Tyrell
Pént. Okt. 19, 2018 12:10 pm


A káosz egy létra
Myrcella Baratheon Emptyby Margaery Tyrell
Csüt. Szept. 27, 2018 6:32 pm


Dorne-i herceg fakó lovon
Myrcella Baratheon Emptyby Emmelyne Florent
Vas. Szept. 23, 2018 8:16 pm


Weddings are boring
Myrcella Baratheon Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 23, 2018 7:54 pm


Old debts - Arya & the Hound
Myrcella Baratheon Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 22, 2018 6:29 pm


The Pink Wedding
Myrcella Baratheon Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 15, 2018 8:24 pm


Vízi [Baratheon] Gendry
Myrcella Baratheon Emptyby Arya Stark
Vas. Szept. 09, 2018 12:44 pm


World of Witchers
Myrcella Baratheon Emptyby Arya Stark
Szomb. Szept. 08, 2018 11:08 pm


♕ Háttérhatalom kacatjai
Myrcella Baratheon Emptyby Margaery Tyrell
Szomb. Szept. 08, 2018 1:08 pm


Eredményhirdetés
Myrcella Baratheon Emptyby Balerion, az Iszonyat
Pént. Aug. 31, 2018 1:16 am


Hiányzásnapló
Myrcella Baratheon Emptyby Lysander
Csüt. Aug. 30, 2018 12:03 pm


World of Shadowhunters
Myrcella Baratheon Emptyby Vendég
Hétf. Aug. 27, 2018 7:05 pm


Clive Standen
Myrcella Baratheon Emptyby Rydan Blackwood
Szomb. Aug. 25, 2018 8:37 pm


Régi trükk
Myrcella Baratheon Emptyby Rongyos Herceg
Pént. Aug. 24, 2018 9:08 pm


Your destiny is written
Myrcella Baratheon Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 10:16 pm


Resemblance
Myrcella Baratheon Emptyby Jaqen H'ghar
Szomb. Aug. 18, 2018 9:32 pm


Nyilvántartás
Lord
6 fő
Lady
8 fő
Ser
2 fő
Zsoldos
0 fő
Közrendű
2 fő
Vadak
0 fő
Keleti népek
3 fő
Mester
0 fő
Fattyú
0 fő
Éjjeli Őrség
0 fő
Nincstelen
3 fő
Összesen
24 fő

Share
 

 Myrcella Baratheon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Myrcella Baratheon
Myrcella BaratheonTartózkodási hely : Napdárda, Dorne


Myrcella Baratheon Empty
TémanyitásTárgy: Myrcella Baratheon   Myrcella Baratheon EmptyCsüt. Júl. 26, 2018 7:28 pm

Myrcella Baratheon


Becenév: Myrcella

Nem:

Kor: 17 év

Születési év: 288 AC

Családi állapot: Eljegyezve

Tartózkodási hely: Napdárda

Származási hely: Királyvár

Lojalitás:Lannister-ház, Martell-házCsaládom


Atyám: Robert a Baratheon-házból, első ezen a néven, az Andalok, Rhoyne és az Elsők Királya, a Hét Királyság Ura és a Birodalom védelmezője. Legalábbis egykoron az volt. Hangos szavaitól csak úgy zengtek a palota falai. Bátorságáról és csatáiról szóltak a dalok, de uralkodása alatt  inkább a bor oldotta meg a problémákat, mint ő maga. Nem álltunk közel egymáshoz, talán mert sohasem érdekelte a lánya, talán mert túlságosan hasonlítok anyámra vagy mert fontosabb volt számára a vadászat, a bor és  szajhák.

Anyám: Cersei a Lannister házból, a Hét Királyság királynéja, özvegykirálynő, régenskirálynő, az Andalok és az Elsők Királynője, a Hét Királyság uralkodója és a Birodalom védelmezője, Casterly Rock hölgye, a Nyugat fénye. Anyaoroszlán. Ezernyi címet töltött már be, a számára legfontosabb dolgok mégis ugyanazok maradtak. A család és a hatalom. Gyerekkorában azt ígérték neki, hogy királyné lesz belőle, ő pedig soha nem adott lejjebb. Talán Királyvár rontotta el, talán a hatalom, végül bármennyire akarta is, mindent elveszített.

Jegyesem: Trystane a Martell házból, Dorne hercege, Doran Martell, Dorne uralkodó hercegének legidősebb fia. A jegyesem. Sírtam, amikor el kellett hagynom az otthonomat, a családom pedig egy távolodó apró pont volt már csupán Királyvár partján. Nem értettem miért kell elszakadnom tőlük és teljesen egyedül egy ismeretlen, idegen helyre, hogy hozzáadjanak valaki olyanhoz, akit alig ismerek. Annyi mindenen mentünk keresztül, és a családunk csak még jobban, egyre apróbb darabokra szakadt. Bábunak éreztem magam egy olyan játszmában, amiben nekem nem osztottak lapot. Trystane volt az, aki újra mosolyt csalt az arcomra, aki megmutatta nekem Dorne szépségét, Napdárda rejtett zugait. Korábban fogalmam sem volt róla milyen is a szerelem, de azt hiszem ez, vele, most igazán az.

Testvéreim: Joffrey Baratheon sokkal kevésbé volt a Birodalom védelmezője, mint a Birodalom kínvallatója. A bátyám volt és tisztelnem kellene őt, hiszen egy vérből valók vagyunk. Gyerekkorunkban minden alkalommal, amikor a septák és az udvartartás szemei elkerültek bennünket, nem hagyta ki, hogy ne húzza meg a hajamat, vagy lépjen rá a ruhámra. Minden játékot az ő szabályai szerint kellett játszanunk, és csak ő lehetett a nyertes. Még mindig emlékszem, hogy öt esztendős koromban kidobta a kiscicámat a palota egyik erkélyéről, csak hogy bebizonyítsa, hogy nem tudnak négy lábra esni.
Tommen Baratheon és én mindig megértettük egymást. Talán azért, mert vele sokkal élvezetesebb volt a játék, mint a bátyánkkal. Ő kedves volt, illedelmes, és vágyott arra, hogy tanulhasson. Szerette volna bebizonyítani, hogy méltó a nevéhez. Talán túlságosan is akarta. Meg akart felelni az anyánknak, az udvarnak, és mind a hét királyságnak. Az is lehet, hogy egyszerűen túl könnyen befolyásolható volt. De szerettem őt.

Így jellemezném magam...

Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban. Ide írd a karaktered jellemét, szépen kifejtve, összefüggő mondatokban.

Történetem

Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni. Ide írd a karaktered történetét, mindent, ami eddig történt vele és fontosnak találod megemlíteni.

Ha rám nézel

Azt mondják nem örököltem mást anyámtól, csak a szépségét. Bár nem nőttem túl magasra, a Hét sudár termettel áldott meg. Dorne-ba érkezésem óta gyerekes alakom megváltozott, a csípőm,a melleim és a combjaim kikerekedtek, a bőröm selymesen puha, a Napdárda fölött tűző naptól pedig talán kicsivel barnább is, mint Királyvárban valaha. Igazi nő lettem. Hosszú, szőke hajam egészen a derekamig omlik, hol teljesen szabadon, hol furfangosan, félig feltűzve viselem, köszönhetően a szolgálólányok varázslatos kezeinek. Szürkészöld szemeim talán a hideg északi területekre emlékeztetnek, a ruháim azonban Dorne egzotikus világának színeiben pompáznak.

Westeroson nincsenek titkok...

Vágyaim: Megtartani az esküvőmet és békességben élni a férjemmel Dorne-ban. Talán túl sokra vágyom? Nem... Ha Napdárdát, apám trónját, egész Dorne-t és igazságot akarnék, az lenne túl sok.
Ha én ülnék a Vastrónon: Akkor Westeroson minden bizonnyal dorne-i törvények uralkodnának.
Ha bárhová elmehetnék: Amíg Trystane is mellettem van, gyakorlatilag bárhová elmennék. Talán a hideg északot kivéve, sohasem tetszett az ottani divat. A dorne-i kelmék színe egyébként is sokkal jobban áll, mint az a sok bunda.
Ha másnak születtem volna: Akkor minden bizonnyal sokkal, de sokkal egyszerűbb életem lett volna. Viszont valószínűleg nem lennék Trystane herceg jegyese sem, úgyhogy köszönöm szépen, nem cserélnék.
Ami kedves számomra: A családom - már ami megmaradt belőle -, és a jövendőbeli családom itt, Dorne-ban.
Amit utálok: A hideget, az emberi gonoszságot, és azt, ha valakinek nem tetszik a ruhám.
Tulajdonom:Évekkel ezelőtt Királyvár és a Lannister család minden kincséből válogathattam volna, mára már elég, ha magaménak tudhatom a jegyesem szerelmét.Playby: Nell Tiger Free
Vissza az elejére Go down
 
Myrcella Baratheon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Valar Morghulis :: Fellegvár könyvtára :: Akik a történelmet írták :: Karaktereink-
Ugrás: